Strona 33 z 143 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Początki nałogu

Domyślnie Kalibracja 5d3 - sens?

U mnie niestety dalej cisza. Ani widu ani słychu po sprzęcie..miał być pod koniec zaszłegp tygodnia. Pozostaje naiwnie karmić się nadzieją...
    Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    U mnie niestety dalej cisza. Ani widu ani słychu po sprzęcie..miał być pod koniec zaszłegp tygodnia. Pozostaje naiwnie karmić się nadzieją...
    Żebyś nie myślał, że "gdzie indziej" byłoby Ci lepiej - kolejny cytat z "bliźniaczego" wątku:
    "02-10-2012, 10:18 #102
    sevenoo

wczoraj dzwonilem do serwisu jak sie ma moja puszka po 2 tyg w Nikonie. Dowiedzialem sie ze wciaz jest regulowana ...
    Na moje lekkie oburzenie ze to juz 2 tyg , mila pani zareagowala haslem ... "eee to jeszcze nie jest dlugo ... ""
    :wink:

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

w nikonie jest jeszcze coś takiego jak nps. tam naprawa trwała 2 dni i była absolutnie skuteczna.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    w nikonie jest jeszcze coś takiego jak nps. tam naprawa trwała 2 dni i była absolutnie skuteczna.
    Jest takie "coś", ale żeby się na to załapać trzeba się "nieco wysilić": "Program NPS przeznaczony jest dla elity profesjonalnych fotografów, posługujących się legitymacją prasową i posiadających zawodowy sprzęt marki Nikon zamieszczony na liście ze sprzętem zawodowym kwalifikującym do programu NPS'/ które posiadają 2 lustrzanki i 3 obiektywy spośród wymienionych w tej liście/.

habakuk, czytając te wymagania nabrałem do Ciebie jeszcze więcej respektu :-)

P.S.Canon też ma CPS, ale niestety tylko w wybranych krajach wśród których oczywiście nie ma PL
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 03-10-2012 o 18:26

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Sunders - wśród których jest PL - zapisałem sie i dostałem kartę CPS - jeszcze nie wiem czy to coklwiek daje w praktyce i nie chciałbym sprawdzać, ale program działa przynajmniej na etapie wysyłania kart (wcześniej tego też rzeczywiście nie było)
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez chrislab Zobacz posta
    Sunders - wśród których jest PL - zapisałem sie i dostałem kartę CPS - jeszcze nie wiem czy to coklwiek daje w praktyce i nie chciałbym sprawdzać, ale program działa przynajmniej na etapie wysyłania kart (wcześniej tego też rzeczywiście nie było)
    Przeczytaj uważnie, Polska nie jest !!! - zarejestrować możesz się, ale nic Ci to nie da.
    pkt 8 regulaminu

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Czyli że karta Platinium w CPS jest w Polsce nic nie warta?
    Pozdrawiam, Krzysztof

Coś już napisał Awatar arapaho
    Miasto
    Swiat

Jesli w Polsce jeszcze CPS nie dziala, mozna zawsze skoczyc do Berlina, moze czeska Praga?
    Mysle, ze sama karta nie ogranicza sie do jednego kraju ... oby.
    - .. -

Pełne uzależnienie

Krajami w których obecnie można skorzystać z europejskiego programu CPS są: Austria, Belgia, Dania, Finlandia, Francja, Niemcy, Irlandia, Włochy, Luksemburg, Holandia, Norwegia, Portugalia, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria i Wielka Brytania.
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 03-10-2012 o 22:52

Początki nałogu

W sumie ciekawe, jak kupowałem korpus to mi facet mówił, że CPS to na prawdę gra warta świeczki...przyjąłem do wiadomości i specjalnie nie rozeznawałem tematu. Zresztą co nam po platynowo-diamentowym cps skoro i tak nie da się pewnych rzeczy ustawić w określonych przypadkach.
    Canon: 5d3, 24-70 , 85 1.8

Strona 33 z 143 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów