Przewinął się tu motyw seriali puszek, w których wystąpiła usterka. Nie mogę jednak teraz tego znaleźć. Poratuje ktoś linkiem albo numerem postu?
Przewinął się tu motyw seriali puszek, w których wystąpiła usterka. Nie mogę jednak teraz tego znaleźć. Poratuje ktoś linkiem albo numerem postu?
Miłego dniamoja www
Nie ma reguly. Z tego co sie zdążyłem dowiedziec problem calego ukladu af zdażył sie w kilku sztukach. Natomiast problem z ostrzeniem na bicznych to ponoc standard. U mnie konczy sie to tak ze maja wgrac info o af ze wszystkich moich szkiel do puszki co ma sprawic ze moze zacznie to ze soba w koncu pracowac
Ano jakis czas temu kupilem 5dmk3 z Japonii. Centralny super ale boczne mega front focus. Potem kupilem druga puche juz w Polsce i dokladnie to samo. Wyslalem na zytnia ustawili wg zalecen producenta i znowu to samo. Wszystkie moje szkla czyli 6 sztuk ma ten problem z tym body. Nie maja za to problemu z zadnym innym. Czy to 5dmk2, 6d czy 1ds3. Pisalem w tej sprawie do canon polska i dowiedzialem sie ze to ponoc norma bo inne procesory inna budowa, wiecej punktow af i stad taka wada. Mam wyslac wszystkie szkla z tym body do nich. Maja ustawic body do szkiel, inaczej mowiac wgrac ustawienia kalubracyjne z kazdego mojego szkla do puchy. Tylko juz odplatnie o co nadal z nimi walcze. Problem bedzie jak kupie nowe szklo....
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 06-11-2014 o 07:09