Dobrze to będzie dopiero w 5D mk X![]()
Dziś wrócił moj 5dmk3 z serwisu. No i oczywiście boczne jak nie działały tak nadal nie działają, tzn działają z pieknym ff. Sprawdzane na innych body moje szkła i jest w punkt, tutaj serwis proponuje dostosowanie szkieł do body (odpłatnie rzecz jasna), ciekawa opcja zeby przestały pracować na innych puchach. Co robić w takiej sytuacji bo przy pożyczeniu innego szkła czy zakupie znowu bedzie to samo. Znowu kalibrować. Zmienie aparat i co wówczas???
Tylko proszę bez opinii że ostrz na centralnym jak działa, bo nie po to kupiłem ten aparat aby mieć znowu tylko centralny..
Cisnac serwis, nic chyba innego nie pozostaje...
Przykra sprawa.
Bede pisal do Canon Polska. Zobaczymy
Wyslij do berlina.....
Przewinął się tu motyw seriali puszek, w których wystąpiła usterka. Nie mogę jednak teraz tego znaleźć. Poratuje ktoś linkiem albo numerem postu?
Miłego dniamoja www
Nie ma reguly. Z tego co sie zdążyłem dowiedziec problem calego ukladu af zdażył sie w kilku sztukach. Natomiast problem z ostrzeniem na bicznych to ponoc standard. U mnie konczy sie to tak ze maja wgrac info o af ze wszystkich moich szkiel do puszki co ma sprawic ze moze zacznie to ze soba w koncu pracowac