Strona 134 z 143 PierwszyPierwszy ... 3484124132133134135136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 331 do 1 340 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Ja jestem przykładem osoby, która ten wątek powstrzymał przed zakupem. Byłem właściwie zdecydowany na 5dmk3. Po tym wątku trochę emocje związane z "dream camera" opadły. Teraz na chłodno rozważam 6d. Po prostu wątek nieco odczarował nową piątkę jako aparat idealny.
    Canon EOS 6D | C 24-105 f/4 L | C 70-200 f/4 IS L | C 1.4x | C 50 f/1.4 | C 85/1.8 | C 35/2.0 | 580EX

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    kilka znajomych osób które poinformowałem o tym problemie i wątku wstrzymała się z zakupem, część rozważa zakup tańszej szóstki, inne zostają przy tym co mają. Część która kupowała wyłącznie osprzęt Canona ze względu na jakość i wiarę w serwis coraz łaskawszym okiem patrzy na produkty konkurencji. Co to oznacza dla Canona chyba nie muszę tłumaczyć.
    Gdyby to cokolwiek znaczyło dla Canona, to IMO te dwie puszki już zostałyby wymienione.

Uzależniony Awatar kaindox

Jedna jak się okazuje jest na dobrej drodze do wymiany.

Pełne uzależnienie

Habakuk wymienili Ci na coś działającego?

Uzależniony

gdyby ludzie w CP dbali o wizerunek marki... wątek miałby góra kilka stron i zawierał pozytywne wpisy o wymianie
    uszkodzonych nienaprawialnych puszek na nowe ...oczywiście z jakimś gratisem od firmy w ramach zadośćuczynienia
    za wynikłe problemy - ale to jest Polska i real life
    albo CP nie wie o tym wątku (co oznacza że nie prowadzi monitoringu sieci) albo wie i ma na to wywalone
    - obie opcje nie świadczą dobrze o podejściu do klienta...

Dlatego jestem zdania że ten wątek powinien ciągle wisieć na głównej, w nowych postach, tak żeby każdy potencjalny klient wiedział jakie podejście będzie miał do niego serwis Canona w razie pojawienia się problemów.

Uzależniony

Spoko, Panowie, kupujemy Nikony

--- Kolejny post ---

Bo dwie osoby nie potrafią załatwić reklamacji, bo to o tym chyba jest wątek.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez 7four Zobacz posta

--- Kolejny post ---

...bo CP ma niekompetentny serwis i nie potrafi wyjść z tak prostej sytuacji z twarzą

Nikt nikogo nie namawia do zmiany z czerwonego na żółte, ale nie jeden się zastanowi czy wato wydać 11k na body czy 7k za body a resztę na np obiektyw konkurencji.

MAsz szanse kupić tanio od zaixa. Skoro to takie proste to szybko zarobisz na odsprzedaży nowowymienionego body.

Co do drogi sądowej to mam wrażenie że namawiają do niej ludzie związani z branżą prawniczą. Szczerze powiedziawszy to chyba tylko ona może na tym dobrze wyjść (branża)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez kaindox Zobacz posta
    Nikt nikogo nie namawia do zmiany z czerwonego na żółte, ale nie jeden się zastanowi czy wato wydać 11k na body czy 7k za body a resztę na np obiektyw konkurencji.
    Ale zawsze się trzeba zastanowić przed zakupem - czegokolwiek.
    Natomiast to o czym piszecie IMHO wynika z tego że jest alternatywa, a nie że ktoś nabił sto stron wątku na CB . Nadal jestem przekonany że ten wątek ma zerowy wpływ na cokolwiek. Jest to być może smutne ale doświadczenie pokazuje że tak to wygląda. Wielkie korporacje to tak niemrawe stwory że niewiele rzeczy jest je w stanie ruszyć.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-05-2013 o 00:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 134 z 143 PierwszyPierwszy ... 3484124132133134135136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów