Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Gdanskie malowanie swiatlem...

Widok wątkowy

Domyślnie Gdanskie malowanie swiatlem...

Wiem, ze to moze lekki przesyt, ale tak sobie pomyslalem, ze chetnie kontynuowalbym tradycje plenerowe Trojmiasta i chcialbym poprowadzic plenerek nocny z technik malowania swiatlem.

Niezbednymi elementami tego pleneru beda mocne reflektory, takie z 1,6-2mln candeli. Mozna to kupic na Allegro, jak kupilem i jestem zadowolony choc baterie padaja dosc szybko. Niestety bez tego nie ma sensu plener wiec kaske trzeba znowu wydac, ale przyda sie taki reflektor w przyszlosci

Zimno jest, wiec trzeba bedzie ładowac w samochodzie i tu uwaga, jak bedziecie kupowac, to warto aby byla ladowarka samochodowa.

No wiec mysle ze idąc za ciosem mozna pobawic sie gdzies na Starym Miescie i na moscie wantowym.

Aby mialo to rece i nogi potrzebny bedzie model lub modelka.
    Nie ukrywam, ze jakas bardzo kochajaca swojego fotografa dziewczyna, ktora zrobi dla swojej milosci wszystko bylaby najlpesza, ale takich ponoc deficyt obecnie

Wchodzi w gre "kupno" modelki i jak zlozymy sie w 5-6 osob (tyle osób to bylby maks na taki plener) to wyjdzie pewnie kolo 10zl na lebka za jedna laske na 3-4 godziny. Poszukam w lokalnych agencjach.

Plan:

- portret nocny z uzyciem swiatla zarowego
    - ruch z uzyciem swiatla zarowego
    - malowanie swiatlem (martwa natura)

Nie mam wielkiego doswiadczenia w tym temacie, ale mysle ze wspolnymi silami mozna zrobic pare fajnych zdjec.

Gdyby ktos byl zainteresowany to prosze o swoje propozycje uwagi i ew. zgloszenie w tym wątku. Propozycje zaprzyjaznionych Pan, amatorek modelingu mile widziane.

Co do terminu, to mysle ze 24 lutego (piątek) w godzinach 20:00-22:00 lub ew. ciut pozniej na moscie (mniejszy ruch samochodowy) po 23:00.

Uzależniam jednak sesje od pogody!
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 07-02-2006 o 16:35

Uprawnienia umieszczania postów