Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Gdanskie malowanie swiatlem...

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

A czlowieka bez latarki tez przygarniecie? :-? Bo nawet na taki wydatek chyba nie bedzie mnie stac... ale fotki chetnie porobie. Kurde zeby tylko sie cieplej zrobilo...
    iczek a ty serio chcesz modelke na tle tego swojego brytyjskiego zabytku postawic....... God save the Queen
    podpis...

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Wow - stary... ales dorzucil do pieca.
    To ma byc przyjemna zabawa, a nie spiecie z żarówką w tyłku wiec luz...
    ZABAWA. Jesli chcesz miec ambitną sesje to nie na tym plenerze.
    Raczej jak chcesz mieć jakąkolwiek sesje to nie na tym plenerze. Dlatego że organizator nie ma pojęcia tak się zabrać to tematu. Latarkami oświetlać modelki, most i samochód Co ty wiesz na temat światła?

A co do "prowadzenia za rączke", to sprawa jest banalna, zawsze ktos musi decydowac chociaz o tym, w ktora strone isc. Nic wiecej.
    Przeważnie to grupa wspólnie decyduje gdzie iśc itd. Jakieś nie spełnione ambicje przywódcze się u ciebie odezwały?

Mama mia - dlaczego w tym kraju na 10 przypadkow zawsze znajdzie sie jeden malkontent, co to zanim sie cos zacznie juz marudzi... dżizas.. .
    Przecież ja nie marudzę, ja nawet trzymam za was kciuki. Uważasz że jeżeli pomysł jest kompletnie poroniony a organizator kompletnie nie ma pojęcia o technice wykonania takiego zdjęcia to wszyscy powinni skakać na około i ci przyklaskiwać, głaskać po główce?

Dobry iczek... dobry

Domyślnie

EOT ! nie mamy o czym gadac.
    Kierunek >>> Ignore List
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 08-02-2006 o 09:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    A czlowieka bez latarki tez przygarniecie? :-? Bo nawet na taki wydatek chyba nie bedzie mnie stac... ale fotki chetnie porobie. Kurde zeby tylko sie cieplej zrobilo...
    iczek a ty serio chcesz modelke na tle tego swojego brytyjskiego zabytku postawic....... God save the Queen

Jasne ze przygarniemy
    Bedzie ostra zabawa ... jak mniemam. Oby tylko przyszli ci co to nie sa profesjnalistami, bo se rady z nim nie damy

A co do samochodu, to why not ?
    Kazdy pomysl warto sprawdzic.

Miasto
    3miasto

Domyślnie

EOT ! nie mamy o czym gadac.
    Pewnie że nie mamy bo Ty kompletnie nic nie wiesz na ten temat. Namawiasz tylko ludzi na jakieś bezsensowne wydatki. Chcesz zrobić kontrę na modelce stawiając ją przed samochodem i świecąc na nią jego światłami przeciwmgielnymi. Domyślam się jakie chcesz "podrobić" zdjęcie szkoda tylko że nie wiesz jak ono zostało zrobione

dazz
    Guest

Domyślnie

slow down, slow down ;-)

Ja nie znam się na tym typie fotografii, dlatego podoba mi się ten pomysł, na pewno czegoś się nauczę. Tak więc jeśli termin będzie mi pasował, z pewnością się pojawię. Czeczot może po prostu przyłączysz się do zorganizowania takiej "zabawy" i przy okazji czegoś nas nauczysz ?

Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz
    Czeczot może po prostu przyłączysz się do zorganizowania takiej "zabawy" i przy okazji czegoś nas nauczysz ?
    Raczej nie bo wiem że z takim oświetleniem nic sensownego nie da się zrobić. Miłej zabawy życzę

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

PANOWIE!Z fajnego zaproszenia robicie wojnę?!Toż to obciach! Na zdrowy rozum i posiadaną wiedzę: chyba kol Czeczot jest największym autorytetem w temacie oszczędnego gospodarowania światłem? Więc - chcąc się coś nauczyć - może posłuchać mistrza z odrobiną pokory? No - ja jestem skłonny....A przy okazji: czy ja zwariowałem doszukując sie w wątku pomysłu aktu w lutym w nocy na moście?!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    A przy okazji: czy ja zwariowałem doszukując sie w wątku pomysłu aktu w lutym w nocy na moście?!
    Odpowiedz znajdziesz w watku...

Proponuje wiec krotka lekcje pogladową. Inna strefa klimatyczna, ale pomysl zblizony (tylko u nas nie bedzie to akt - na Boga!)

http://www.sportsshooter.com/special...ing/index.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hekselman
    PANOWIE!Z fajnego zaproszenia robicie wojnę?!Toż to obciach! Na zdrowy rozum i posiadaną wiedzę: chyba kol Czeczot jest największym autorytetem w temacie oszczędnego gospodarowania światłem? Więc - chcąc się coś nauczyć - może posłuchać mistrza z odrobiną pokory? No - ja jestem skłonny....A przy okazji: czy ja zwariowałem doszukując sie w wątku pomysłu aktu w lutym w nocy na moście?!
    Stary - przeczytaj wątek, a potem sie podniecaj.
    Kto mowi o akcie - Dzizas - Zabili Regana..

A jesli Czeczot jest twoim mistrzem to moze napisz do niego

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów