Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Zmiana kitu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie Odp: Zmiana kitu

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    ...Warto dopłacić te 300zł do 17-85 ?
    Na forum C-B.info funkcjonują dwie tzw. urban legends Pierwsza to, że 18-55 to taka ukryta eLka za 200zł, a druga że 17-85IS to badziew jakich mało. I z tych dwóch legend można wysnuć wniosek...taki jaki można wysnuć
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Na forum C-B.info funkcjonują dwie tzw. urban legends Pierwsza to, że 18-55 to taka ukryta eLka za 200zł, a druga że 17-85IS to badziew jakich mało. I z tych dwóch legend można wysnuć wniosek...taki jaki można wysnuć
    no to widocznie testy (i sample), ktore mozna w sieci znalezc, tez slyszaly te urban legends i sie "zastosowaly"... bo kit 18-55 IS jest bardzo ostrym szklem i pod wzgledem szczgolowosci obrazu nawet przy 18Mpix nie ma sie czego wstydzic. natomiast 17-85... to jest cos, na co nawet przy 8Mpix nie powinno sie patrzec...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no to widocznie testy (i sample), ktore mozna w sieci znalezc, tez slyszaly te urban legends i sie "zastosowaly"...
    Bardzo możliwe Przepraszam ale nie jestem zbyt biegły w testach, sampli też staram się unikać (wiem jak wygląda skrzynka na listy i pole rzepaku) ośmieliłem się jedynie przytoczyć legendy. Co do obiektywów 18-55IS vs. 17-85IS w 20 sytuacjach na 20 wolałbym mieć przypiętego 17-85...no ale najlepszy obiektyw to ten który mam pod ręką gdy jest potrzebny.

Zadanie domowe:
    Proszę przeczytać co to jest legenda (nie ta na mapie tylko ta druga).

:grin:
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uprawnienia umieszczania postów