Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Tragedia podczas ślubnej sesji zdjęciowej

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Tragedia podczas ślubnej sesji zdjęciowej

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ludzie robią różne dziwne rzeczy i czasem niewinna sytuacja prowadzi do wypadku.
    i tacy mogą pośmiertnie zdobyć nagrodę Darwina tzn za idiotyczna śmierć na własne życzenie
    parę miesięcy temu młoda para we Włoszech podczas pocałunku spadła z balkonu i panna młoda zginęła na miejscu
    to jest trauma
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Przy eskalacji głupich pomysłów na sesje slubne,to kwestia statystyki i czasu.
    Czas na zdjęcia studio ,tort, szampana zamienia się w czas skoków spadochronowych,nurkowań itp.
    Rzecz w tym ze te akurat formy spędzania czasu wymagają skoncentrowania na nich całej uwagi.
    Zajęta czym innym głowa i o błąd nietrudno.
    Parę razy ostatnio widziałem parę młodych z fotografem w miejscach i czasie IMHO mocno niewłaściwym.Jest to szukanie sposobu na brzydki finał ładnej uroczystości.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Ostatnio słowo tragedia jest strasznie naduzywane.. nieszczęśliwy wypadek i tyle. Tak czy siak, na nagrodę Darwina faktycznie zasłużyła. Zaraz na każdej sukni slubnej w US i A znajdą się metki z ostrzeżeniem aby nie wchodzić w nich do wody! :-D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    i tacy mogą pośmiertnie zdobyć nagrodę Darwina tzn za idiotyczna śmierć na własne życzenie
    parę miesięcy temu młoda para we Włoszech podczas pocałunku spadła z balkonu i panna młoda zginęła na miejscu
    to jest trauma
    Na własne życzenie? Wiesz na tej zasadzie to można zakwalifikować większość zejść podczas wypadków samochodowych, w górach, na wodzie itd. Chyba by im zabrakło tych nagród .

Dla mnie idiotyczna śmierć to taka jaką ponieśli moi znajomi - pijany gnój wjechał w ich samochód żukiem (taki stary dostawczak) i zabił oboje - ich małe dzieci przeżyły. To że ktoś sobie chciał zrobić zdjęcie nad wodą i utonął to IMHO nic idiotycznego - ot zwykły niefart.

BTW: nie sądzę żeby ta dziewczyna sobie życzyła śmierci w tym miejscu - więc to takie nie bardzo przekonywujące.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-08-2012 o 19:26
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Ostatnio słowo tragedia jest strasznie naduzywane..
    Dla jednych wielka tragedia, dla innych kolejna liczba do statystyk, a jeszcze dla innych bardzo smakowity njuzzz. Cytując klasyka: nic tak nie ożywia informacji jak trup.

Niestety
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Ja bym tej pani tak bardzo nie krytykował, bo sam kilka razy w życiu otarłem się o wysokie prawdopodobieństwo nagłej i niespodziewanej śmierci, jak zawsze "na własne życzenie", zwłaszcza za młodu. Dlatego z pokora przyjałbym nagrodę Darwina jeśli tylko mógłbym ja osobiście odebrać.
    Zdarzaja się rzeczy trudne do przewidzenia, jak np. walnięcie glowa o kamień i utrata przytomności.
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 27-08-2012 o 21:23

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Ale wydaje mi się, że takie miejsca powinny być sprawdzane jeśli rzeczywiście chce się mieć ciekawą sesję. Ja kiedyś widziałem niedaleko mnie genialną parę, która poszła na teren dawnej kopalni sobie robić sesję, pech chciał, że dwa tygodnie potem zginęły tam jakieś dzieciaki, które się bawiły. Więc w sumie jeśli panna młoda chciała mieć sesję w rzecze, to powinna być świadoma tego jakie ją tam warunki czekają.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Może była - chyba tego jednak już nie rozstrzygniemy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar 4kwiatek
    Miasto
    T-miasto

O ile mnie pamięć nie myli to któraś notatka mówiła że woda nagle wezbrała w trakcie sesji. Oczywiście - takie coś "można" przewidzieć. Jak wszystko.

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Wiadomo że takiej sukni szybko się nie zdejmuje zwłaszcza jak z tyłu jest związana i tym bardziej że zakłada się je od góry. Od dołu jest zszyta więc nasiąkła i nabierała wody jak worek. Z tego co czytałem w newsach za wielkiej wody - mokra suknia zrobiła się ciężka i ona nie mogła już stać po czym prąd rzeki ją porwał. Męża nie było bo były to zdjęcia chyba ponad miesiąc po ślubie. Także nie była to panna młoda tylko już mężatka i to był tzw. zwyczaj niszczenia sukni po ślubie, a ona chciała mieć z tego zdjęcia. Także to nie była żadna sesja ślubna. Tyle wyczytałem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów