Pisałem już wcześniej, ale gdzieś "wcięło" mój post więc powtórzę.
Zdjęcia nie współgrają z tematem - akurat tytułowego Paryża jest w nich najmniej.
Jakość również pozostawia wiele do życzenia - najważniejsze jednak, że Tobie się podobają.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
nieostro, haos i ...... nie wiem czemu odnosze wrazenie ze ktos sie zainspirowal teledyskiem defto, tylko nie do konca wyszlo..
Jamal - DEFTO - YouTube
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Generalnie, nie podoba mi się;-) Za dużo zdjęć, za dużo portretów, nie ma zdjęć opowiadających jednocześnie o bohaterce i Paryżu. Panuje chaos i ciężko wyłowić główną myśl
Ale... to i tak dużo lepsze od wszechogarniającej sztampy - ostrych i poprawnych zdjęć.
Jest jakiś pomysł i to jest dobre, teraz tylko, nie zrażać się i robić, robić, robić.
10 i 14 OK. Życzę powodzenia
Wg.mnie fajne zdjęcia i oddają klimat Paryża
10 jak dla mnie najfajniejsza
Może i jest nieostro itd ale street chyba ma oddawać jak najwięcej uczuć itd a nie pokazywać walory techniczne, to jest moje zdanie
Seria na +
Zdjęcia nieostre, często niedoświetlone, kadry nie podręcznikowe. Ale jakie to ma znaczenie ? Bardzo dobrze oddają klimat i oto chyba chodziło?!
Ja tam klimat czuje...
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
Ja tam klimatu Paryża nie czuję w tym wcale.
Jakieś ławki, jakieś machanie łapami nocą na ławkach, jacyś kolesie koło ławek na gitarkach rodem z Pampeluny albo innej "fjesty". Nic a nic Paryża.
Ach, wieża Ajfla jest. No to ja nie wiem, ale to nic a nic Paryża nie przypomina. Ani jego turystycznych checkpointów, ani turystycznej alternatywy dla młodych zbuntowanych pijących żura nad Sekwaną, ani też codzienności miasta i mieszkańców blokowisk czy nawet kamienic.
Ot, kilka nieostrych kadrów skądś. Władysławowo na rozpoczęcie wakacji.
Słabo. Nie czuje klimatu paryża. Pierwsze zdjęcie dobrze wprowadza bo dziewczyna łapie stopa a nastepne zdjecie to w ogole juz inna bajka bo jakiś typ wciąga prochy nosem. nie trzyma się to kupy... za mało pokazane podróży, za dużo portetów na kacu, zgonie itp. Do tego nie ostro i ciemno.