Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: 5DIII + 24-105 za 7999. Ktoś chętny?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: 5DIII + 24-105 za 7999. Ktoś chętny?

Co to za sklep jak ich nie stac nawet na wlasna domene internetową.

Po za tym zero numerow telefonow itp.
    Widac od razu ze to jacys oszusci.

Ale polskie prawo jest sprzyjajace wszelkim oszustom, przekreciazom, lapowkazom - jakby za tego typu przestepstwa kary zaczynaly sie od 8 lat wzwyz bez zawiasow to byloby inaczej.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez pawelxx Zobacz posta
    Ale polskie prawo jest sprzyjajace wszelkim oszustom, przekreciazom, lapowkazom - jakby za tego typu przestepstwa kary zaczynaly sie od 8 lat wzwyz bez zawiasow to byloby inaczej.
    Nie mam takiej wiary, że wysokie wyroki cokolwiek tu zmienią. Poza tym nie rozumiem czemu mam utrzymywać takich darmozjadów.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Problemem nie jest grożąca kara, lecz jej zasądzanie.

Uzależniony

Coś pięknego i ..niedrogo. Takie sklepy powstają co roku przed sezonem mikołajkowo-świątecznym, a większość to RTV AGD i pierwsi szczęśliwcy, którzy otrzymali towar zarzucają sieć peanami na cześć firmy. Następnie wieść się niesie a lud się rzuca się już masowo do zakupów. Finał jest jedyny możliwy i wszystkim znany. Sprawdźcie w sieci firmę "Electro Exclusive – Jacek Michalski" - rzekomo istnieje od 2003 roku, lecz śladu w internecie po niej nie ma. Ale żeby tak grubymi nićmi szyte inicjatywy i z takim poczuciem bezkarności się panoszyły, to nie jest normalne .
    Właśnie rozpoczęły się promocje komputerów w hipermarketach, a na świeżo upieczonych internautów już czekają te sklepy. Bo najlepsze okazje tylko w internecie..

Proponuję obserwować ten sklep - może jakiś forumowy konkurs na najtrafniejsze podanie daty jego zniknięcia z sieci? Obstawiam hm.. 4 grudnia 2012?

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Zapewne podobnie jak ten "sklep" Benemarket
    Marki trzy.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Zapewne podobnie jak ten "sklep" Benemarket
    a sprawdzałeś dostępność chyba nie, bo przenosi do porównywarki cen nokaut.pl i już ceny są w normie. Żadnego produktu nie da się dodać do koszyka
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 26-08-2012 o 14:13

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Cytat Zamieszczone przez pawelo1 Zobacz posta
    a sprawdzałeś dostępność chyba nie, bo przenosi do porównywarki cen nokaut.pl i już ceny są w normie. Żadnego produktu nie da się dodać do koszyka
    Pisałem do nich. Twierdzili, że ceny mają takie jak na stronie. Tydzień po mailu dostałem informację o zamknięciu listy zamówień, bo ściągają sprzęt. Nie poganiali, aby zamawiać, tylko napisali, że kolejne zamówienia za miesiąc. Nie bronię nikogo, bo to pewnie lipa, tłumaczę Ci tylko jak wyglądała sprawa jakiś czas temu.
    Marki trzy.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Pisałem do nich. Twierdzili, że ceny mają takie jak na stronie. Tydzień po mailu dostałem informację o zamknięciu listy zamówień, bo ściągają sprzęt. Nie poganiali, aby zamawiać, tylko napisali, że kolejne zamówienia za miesiąc. Nie bronię nikogo, bo to pewnie lipa, tłumaczę Ci tylko jak wyglądała sprawa jakiś czas temu.
    a chciałeś zamówić coś z tej strony bo z tego wynika że poprzez maila się zamawia bo do koszyka dodać nie można, chyba że jak lista będzie otwarta tak jak piszesz to wtedy dopiero mozna dodać. Ceny mają różne niektóre takie jak wszędzie i co dziwne mają nawet body 50D jak i obiektyw 70-200 f/2.8 l is usm których już dawno w sprzedaży nie ma. Sklep podejrzany raczej, a jest możliwość wysyłki za pobraniem bo nigdzie nie pisze. Pisze że na towar czeka się 21-30 dni i wysyłka firmą kurierską.
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 27-08-2012 o 01:39

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Lucas93 Zobacz posta
    To co, kupujemy?
    Ja z miejsca - jak tylko dostanę kasę z AG!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

cytat ze strony:
    Produkty posiadają gwarancję producenta, importera lub sprzedawcy, obowiązującą na terenie Polski. Czas gwarancji każdego produktu widnieje w jego opisie na stronach sklepu. Szczegółowe warunki realizacji gwarancji są określone w druku gwarancji wystawionej przez gwaranta. Większość produktów posiada gwarancje realizowane bezpośrednio przez autoryzowane punkty serwisowe producentów. Dokładne adresy punktów serwisowych znajdują się na stronach internetowych producentów.

Może zapytać producenta o wiarygodność sklepu? Chyba jest to do zrobienia?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów