A moim zdaniem (po wielu przemyśleniach i szperaniach w necie) gadka w stylu “canon wycofał aparaty bo mają coś nie tak” obowiązuje tylko w naszym kraju...

Prześledziłem całe mnóstwo różnych grup dyskusyjnych oraz na różnych forach nie było wzmianki, że canon wycofał aparaty - coś takiego odbiło by się echem na cały świat.

A tu co? Można cały czas przeczytać na zagranicznych forach, że właśnie kupił, dostał aparat i wszystko jest ok. 8)

Kontaktowałem się z wieloma niemieckimi sklepami i zawsze jest ta sama odpowiedz, że aktualnie nie ma aparatów i czekają na dostawę. A to co mieli rozeszło się jak ciepłe bułeczki.

Moim zdaniem prawda jest taka że 20D obecnie jest najbardziej poszukiwanym aparatem i pierwsza partia już w większości Europy się rozpłynęła i trzeba poczekać na drugą...
Dzisiaj rano dostałem odpowiedz, że jeden z większych sklepów internetowych w Niemczech ma dostać aparaty jutro – poczekamy zobaczymy...

Ps. Oczywiście niektóre osoby miały problemy z D20 na początku, ale jeszcze nie przeczytałem nigdzie, aby po uaktualnieniu softu dalej było by coś nie tak.