no to zmienili niezla zagrywka taktyczna
no to zmienili niezla zagrywka taktyczna
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
Ciekawe jak jest w sklepach internetowych, bo w normalnym "stacjonarnym" obowiazuje cena na metce a nie cena zaksiegowana w komputerze, i jesli na stickerze jest nizsza to sprzedawca ma obowiazek sprzedac towar po nizszej cenie ze stickera. Sam sie tak kiedys wyklocilem o 30-pare zl na filmie DVD w Carrefour'ze
Jesli obowiazuje to rowniez sklepy internetowe (a w sumie powinno), to mogli na paru sztukach przez pol dnia niezle udupic![]()
ja widzę 6239,99 bruttoZamieszczone przez Krakers
20Dset
maj łeb...
Bo juz wczoraj ktos sie polapal i zmienili cene![]()
Podejrzewałbym raczej tani chwyt reklamowy.Zamieszczone przez kavoo
no nie taki tani, normalny sklep mógłby się nie wyplacic jakbys sie uparł, tyle, że pewnie dostałbyś w zęby i na tym by się skończyłoZamieszczone przez maku
20Dset
maj łeb...
to ściema![]()
Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3
hihi a ja zapłaciłem 5420 PLN![]()
no ale w USA
i jeszcze miałem takiego fuksa, że człowiek który mi go kupował załatwił w tej cenie z kitem, bo nie mieli inaczej, a on w tym samym sklepie zawsze kupuje , to mu dali zniżkę
czyli można w takiej cenie !
Nawiązując do tematu.... jak wygląda 20d netto ?![]()
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
jest zolto-czarny i nosi go w zebach pies!Zamieszczone przez Cichy
![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl