watpie zeby na tych 7000 sie skonczylo...przynjamniej na poczatku jak sie pojawia....ale co ja biedny maly czlowieczek moge wiedziec :]
watpie zeby na tych 7000 sie skonczylo...przynjamniej na poczatku jak sie pojawia....ale co ja biedny maly czlowieczek moge wiedziec :]
handlarz mi powiedzial ze za 3-4 dni beda juz zza Odry ... zobaczymy a cena bedzie sie wachac 5500-5800zł![]()
We will see...
BTW Biore odrazu, jak bedzie mial![]()
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Tequil jak cos to cynkuj w tej cenie jak sie dato ja tez nie bede czekal
Canonotoys
teqiul moze on ci mowil o 10d ?? (zart)
Tak jak juz pisalem cena nie przekroczyła 8tyś .
http://www.fotoshop.com.pl/katalog/p...cts_id/1000879
Mnie zaoferowano za 6 800 zł.
tutaj jest za 7,6 k PLN. Myślę, że jest to za poważny człowiek by wystawiać nie potwierdzoną cenęZamieszczone przez ryhu
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2004 6:23 pm ]
Przyłączam się do prośbyZamieszczone przez Walkul
![]()
Powiedz mu odrazu coby więcej sztuk przywiózł (już ma 3 kupców)
No to już ma czterechZamieszczone przez gietrzy
![]()
byłem w tym sklepie w Krakowie, ale kicha - nie dostali 20D, i nie wiedzą dokładnie, kiedy dostaną. Twierdzą, że prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia.
Lolowa cena. Czekajcie do konca pazdziernika/listopada i szukajcie np na ebay.de albo po TiPach bo Canon Polska chyba nadal nie kojarzy ze jestesmy juz w Unii i powinnismy miec ceny rowne np z niemieckimi(nie wnikajac w podatki, przynajmniej cla nie ma).
No przeciez oni sciemniaja. 20D ma byc w sklepowej sprzedazy dopiero po oficjalnej premierze na targach Photokina. To co na dpreview i stronach Canona to _zapowiedz_ a nie premiera czy "release" nowego sprzetu.Zamieszczone przez Kubaman
Sklepy tak sciemniaja by sie zorientowac we wstepnym popycie na dany sprzet i wiedziec ile takich drogich aparatow zamowic w pierwszym zamowieniu.