1400$ w USA + clo + vat (22%) (u USA podatek to jakies 8-9%) + koszt transportu i DOPIERO + marza.Zamieszczone przez santiblue
1400$ w USA + clo + vat (22%) (u USA podatek to jakies 8-9%) + koszt transportu i DOPIERO + marza.Zamieszczone przez santiblue
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Juz widze jak placa clo i vat![]()
[ Dodano: 04-09-2004 ]
Ale co myslicie . czy cena dobra jak na Polske?? Rozstaje sie w poniedzialek z 10D i sie zastanawiam. Czy kolejny 10D czy 20D....
dSLR + coś tam...
No to na pewno transport maja bardzo drogiZamieszczone przez santiblue
![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
aparaty mozna miec rownie dobrze z niemiec zamiast z usa...
santiblue - zuzyles juz jednego 10d ze chcesz kupic kolejny?![]()
Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
"...professionals only have a bigger trashcan."
Nie , nie zuzyl sie ale mam kupca za dobra cene wiec trzeba pchnac.
A co do tego 20D z allegro to z austrii jest. to dlatego drozej pewnie bo juz przelicznik z euro nie z dolara.
dSLR + coś tam...
A to nowy ten Twój 10 D ???
Analog i cyfra
Nie. mam aktualnie 2 na stanie. Nowy i moj. Nowy idzie do sprzedania w pon. a moj wlasnie odebral klient.
dSLR + coś tam...
Właśnie straciłem zaufanie do zakupu u Pana AparatuJakie mam gwarancje, że sprzęt jest całkowicie nowy ??? teraz żadnych. Musielibyśmy umawiać się do serwisu na dokonania sprawdzenia ilości wykonanych zdjęć tym body .... a jełśi za każdą klatke ustalimy - 100 zł ???
Analog i cyfra
Przeciez napisalem ze swoj sprzedalem dzisiaj. A nowy jest dla Ciebie. Zreszta wszystko masz w PW. pozdrawiam.
dSLR + coś tam...
Ja w polskiem sklepie internetowym 20D widziałem za 6800 - 6900 zł (ale nie pamiętam gdzie)
.:: CANON G5 :: CF Lexar 128 MB :: SanDisk Ultra II 1GB ::.
>>plfoto<<