Do autora wątku:
Z całym szacunkiem, bo nie udzielam się na tym forum zbyt często i z tego powodu zapewne nie mam prawa do wymądrzania się. Raczej czytam niż produkuję treści - trzeba mieć do tego odpowiednie zdolności.
Pomijając kwestię jakości Twojego tekstu, to forum CB raczej nie jest odpowiednie. W twórczości o której myślisz przeważającym jednak elementem jest treść i jej jakość. Fotografie są dodatkiem. W relacjach podróżniczych jedno i drugie jest ważne, ale osobisty opis jest najważniejszy. Dobra relacja z podróży bez fotografii się obejdzie, fotografie z podróży bez komentarza raczej słabo.
A jeśli nawet chciałbyś by to były bardziej fotorelacje niż relacje pisane, to z racji tematyki forum CB nie jest odpowiednie.
Jeśli faktycznie jesteś podróżnikiem to znasz zapewne takie miejsca jak pasjaświata, blogrowerowy czy geoblog, nieprawdaż? Wydaje mi się, że to jest zdecydowanie bardziej odpowiednie miejsce dla Ciebie. W tych miejscach pisze się o podróżach, tutaj o fotografii.
I jeszcze jedno - czytam trochę blogów podróżniczych (wspomnę przy okazji, że wyłącznie na czytniku - więc treść, treść, treść...!), mam więc jakiś punkt odniesienia. Powiem: po Twoich pierwszych trzech linijkach nie porwało mnie. W internecie są miliardy tekstów, trzeba naprawdę być ponad przeciętność by wnieść coś od siebie wartościowego (dlatego nie piszę :-D).