Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Drukarka do zdjęć z CISS

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Drukarka do zdjęć z CISS

Chyba mam ten sam zestaw (choć kupowany w innym miejscu - też w Warszawie, ale pod Poniatoszczakiem)
    Po oprofilowaniu ten zestaw daje radę jeśli chodzi o odwzorowanie zaraz po wydruku, problem że przy pewnym rodzaju oświetlenia (nie wiem jakim) wydruki szybko bledną. Te które powiesiłem sobie w pracy wyblakły bardzo szybko (po 3 miesiącach chyba) i nierównomiernie (w sensie różne kolory w różnym stopniu) więc nie nadają się do oglądania, natomiast te które wiszą u mnie w domu po ponad roku nadal daje się oglądać, choć jak położysz obok nowego wydruku to różnicę (w jasności, w barwie jest znacznie mniejsza) zauważysz bez problemu.

Ostatnio czytałem, że wypuścili fabryczną wersję tego epsona z ciss, może za sam ciss fabryczny nie warto przepłacać, ale mieli też wypuścić oryginalny tusz w buteleczkach, więc pewnie można z tych butelek przelać do nie fabrycznego ciss. Opcja chyba tańsza od Lysona, a na wydruki z oryginalnych tuszy narzekać nie mogę. Oprofilować trzeba oczywiście i tak.
    Ostatnio edytowane przez michalab ; 23-08-2012 o 11:57

Uprawnienia umieszczania postów