A nie mial ktos problemu tlumaczyc ze ST-E2 to nie lampa?
A nie mial ktos problemu tlumaczyc ze ST-E2 to nie lampa?
...
ROTFLZamieszczone przez przemo_21
Albo przeczytac wkoncu instrukcje do lampyZamieszczone przez przemo_21
Skoro na 20D dziala nie widze powodu dla ktorego nie mialo by dzialac na kazdej innej cyfrze. Powinna sie zachowywac jak lampy serii EZ. Czyli wszystko oprocz wyzwolenia blysku.Zamieszczone przez gwozdzt
No ja mysleZamieszczone przez gwozdzt
![]()
![]()
![]()
...
Trochę jak lampa to wygląda, masz racjęZamieszczone przez KuchateK
![]()
Nie lepiej odpiac lampe na chwile i wejsc z nia w kieszeni jesli juz ktos potrzebuje wspomagania? Choc nadal te czerwone wzorki moga byc niepozadane.
...
Tu nie wchodzi o kontrolę przy wejściu! Spróbuj tylko na koncercie zbliżyć się z korpusem wyposażonym w lampę do scenyZamieszczone przez KuchateK
![]()
Jeszcze nie, przeczytalem tu i tam co sie dalo na ten temat i jestem zdecydowany kupic w tym miesiacu. Ma pewne wady, ale jak dla mnie wiecej zalet. Jest lekki i nie musze brac na wyjazd drugiej lampy, zeby cos doswietlic.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Szkoda ze to wspomaganie ostrzenia i brak blysku nie odpala drugiej lampy w trybie slave. A moze ktos wie po co wlasciwie lampa "master" lekko blyska przy teoretycznie wylaczonym(z poziomu lampy) blyskaniu. Wyzwalanie lampy "slave" dziala przeciez przez podczerwien
przemo_21...
Doszedles juz co i jak?
Dziala?![]()
...
Działa jak należy :-) :-) :-) :-)
Przełączyć w lame CF # 3 z 0 na 1
Wielkie dzięki dla wszystkich pomocnych przy rozwiązaniu problemu.
No i sie sprawdziloZamieszczone przez gwozdzt
Bo czemu niby sie mialo by nie sprawdzic...
Ktos ma jeszcze watpliwosci?Zamieszczone przez gwozdzt
![]()
![]()
![]()
...