:-D
Tylko trzeba się przemóc, a fałszywy wstyd zostawić w domu i przełączyć się na tryb zielonego kwadracika![]()
:-D
Tylko trzeba się przemóc, a fałszywy wstyd zostawić w domu i przełączyć się na tryb zielonego kwadracika![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
EOS - conditio sine Kwanon...
Porównujesz dzisiesze EVF z tym z Sony DSC 717 ??? Aparat sprzed 10 lat? Gdy w sklepach królowały telewizory CRT, a większość komórek miała monochromatyczne ekrany?
Spróbuj EVF od OM-D, NEX-7, GH2 czy G5... Dobre EVF zaczęły się od Panasonica G1, od tego czasu wyszło dużo modeli z przyzwoitym EVF - G1, G2, G3, G5, GH1, GH2, OM-D, doczepiany do PENów VF-2, NEX-7, Fuji X100, Fuji X1pro... Za chwilę na Photokinie będą następne modele z dobrymi EVF...
Taki dobry EVF jest dużo lepszy od malutkich OVF w budżetowych lustrach, a co do większych dobrych OVF na pryzmatach można już dyskutować o przewagach i słabościach EVF.
Minęła ponad dekada od czasów tego Sony z 5Mpix matrycą, kiepskim AF i kiepskim EVF.
(SR5) UPDATED: Full A99 specs! To be announced on September 12th. | sonyalpharumors - krok do przodu na pewno będzie widoczny ("2.360k OLED electornic viewfinder") - i sam jestem ciekaw jak duży...
EOS - conditio sine Kwanon...
Sony szykuje się do jakiejś większej ofensywy na rynku foto i wideo. Nowa kamera Sony NEX EA50 DSLR News Shooter | Video interview: Sony dla wielu jest kamerą marzeń
EDIT: Padło pytanie: How is it that Sony continues to release these killer cameras while the competition just releases overpriced stuff? No właśnie jak Sony to robi?
Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 28-08-2012 o 19:05
tu też coś o nowym A99
Sony A99
I gdzieś im z nazwy SLT wcięło.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
I jeszcze podpięli do tego kitowego zooma pod cropa.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner