Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Cóż ja Cię do niczego nie mam zamiaru przekonywać ale te wizjery różnią się dla mnie dramatycznie i moim zdaniem postęp jest - a jestem na to wyczulony bo ogromnie mnie drażnił obraz ze starych EVF. Jak wejdą na dobre oled-y to wizjery optyczne powoli stracą sens.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Moja fantazja i wyobraźnia nie osiąga tak wysokich pułapów i nie wiem co to by musiały być wizjery żeby zastąpiły wizjery optyczne?
Każdy coś ma![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
jaki kierunek wyznacza Leica Monochrome? Leica robi takie apraty od lat 20, a były one bardzo popularne do lat 60 (w USA nigdy nie były popularne, tam z Grafleksów, przesiedli się od razu na lustra), więc trudno nazwać to awangardą
coś nowego to na przykład Olympus PEN i Sony NEX, tylko na razie robią tylko sprzęt amatorski
Nie od 20 lat a w przyszłym roku pewnie minie sto lat. I nie cyfrowe nie mniej kiedyś na pełną klatkę wołano mały obrazek.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.