To jest glancownie wyretuszowane ze wszelkich zbednych odbic, plamek, pylkow itp itd. A samochod dalej jest zdjeciem a nie komputerowym plastikowym wytworem![]()
To jest glancownie wyretuszowane ze wszelkich zbednych odbic, plamek, pylkow itp itd. A samochod dalej jest zdjeciem a nie komputerowym plastikowym wytworem![]()
kolego pikczer, w odpowiedzi z troche mniejszej rury
bebop juz praktycznie powiedzial ci wszystko co ja mogl bym powiedziec na ten temat, ale nie odmowie sobie przyjemnosci skomentowania twojego śmiesznego wystapienia.
w sumie nie wiem czy warto to wogole pisac, bo skoro raz nie potrafiles tego zrozumiec to mam powazne watpliwasci czy teraz ci sie to uda.
auto pokazalem tylko po to by uswiadomic innym fakt ze z kiepskiej foty mozna zrobic swiecace cudo.
masz racje, jest tam wiecej narysowane niz zostalo z oryginalu. jest to skrajny przypadek ingerencji w fotografie.
skoro mozna narysowac grill w aucie rownie dobrze mozna bylo zmienic tlo, sukienke i wszystko w tej przepieknej fotografii.
co do 3d to dajesz piekny pokaz swojej niewiedzy i ignorancji. albo ktos ci głupot naopowiadał a ty w to uwierzyles, albo zadawala cie naprawde baardzo niski poziom prac 3d i PS, co wiele by wyjasnialo.
co do wody z mózgu sam ja robisz swoim pieniactwem, a modelowac auto w godzine to mozesz conajwyzej z plasteliny. :P
...
bebop: kiedyś się umawiałem z modelką.
Już się prawie umówiliśmy... ale okazało się, że po około 3 godzinach dam jej za mało zdjęć (ok 10) później. Bo ona jak była w agencji w wawie to dostała... (uwaga uwaga, tadadadadam..) 500 zdjęć na płycie CD!!!!!!!!!!
Ta sesja trwała 5h (wraz z jakimś makijażem, stylizacją itp).
Da radę zrobić zdjęcia w godzinę.
ps. cholera nie chciała mi pokazać tych zdjęć.![]()
Ty patrz, ja też;-) tylko żonaty nie byłem ;-)Zamieszczone przez adamek
e, to ja dalej zaszedłem ;-) umówiłem się. na szczęście dużo wcześniej zanim żonę poznałem, więc nie zaliczę teraz siekierą w plecyZamieszczone przez adamek
![]()
pewnie że da radę. najlepiej przy stałym nie flaszowym oświetleniu (bo lamp szkoda). canon 20D - wg danych producenta 5 zdjęć na sekundę... zakładając że 50 zrobisz w minutę... po pół godzinie masz po temacie, wliczając zgrywanie kart do kompa. później prezet pt. dla modelek i masz na płycie 500 jpegów. da radę. albo kręcisz kamerą filmik i konwersję robisz - filmik do jpg. wcześniej przewalasz 29kl/sek do powiedzmy 2 kl na sekundę i masz - 250 sekundowy filmik z prędkością 2kl na sekundę, zapuszczasz konwersję do JPG i panna ma swoje zdjęcia... kurde - opatentuję to chyba...Zamieszczone przez adamek
one takie są, te modelki. pokazywać nie chcą. szczególnie w akcie i w dowodzieZamieszczone przez adamek
![]()
gra i buczy bebop
A zamiast fleszy... mocne stroboskopy dyskotekowe.
A teraz najlepsze. Ona mi powiedziała (ciągle ta sama) że zrobiła sobie książke portfolio z tej sesji. I wybrała do niej (bagatela) 150 zdjęć.
:Lol:
Już widze minę ludzi którzy to przeglądali.![]()
(jak ktoś nie wierzy --> służę logami z gadu gadu.)
Adamek, kumper się nieźle skuł u znajomych, wlazł na jakiś chat o sexie w necie i podrywał kolesia udając pannę (studentkę)... nigdy nie wieszZamieszczone przez adamek
co siedzi po drugiej stronie :-P
gra i buczy bebop