do tego mamy prawo. A tak po za tym to jak by mógł ktoś polecić jakiegoś linka do fot z s70-300 i tego co można z niej wycisnąć np fotografując księżyc jakieś uwagi odnośnie ustawień itd był bym wdzięczny. Pozdrawiam
do tego mamy prawo. A tak po za tym to jak by mógł ktoś polecić jakiegoś linka do fot z s70-300 i tego co można z niej wycisnąć np fotografując księżyc jakieś uwagi odnośnie ustawień itd był bym wdzięczny. Pozdrawiam
Spróbuj tu Sigma 70-300mm F/4-5.6
Ostatnio edytowane przez arturro ; 01-01-2013 o 21:11
Dużo chęci, mało czasu..
http://arturo-foto.blogspot.com/
to nie żadne cudo i w miare tani jak na tele. spisuje sie naprawde świetniepolecam szczerze. Sam się zastanawiałem nad jakimś krótkim stałym jasnym szkłem 50mm ale doszedłem do wniosku że na moje potrzeby i żeby uzupełnić trochę zestaw z kitem tele będzie bardziej właściwe i nie żałuję zwłaszcza że ma funkcję makro która tez na pewno sie przyda w lato na jakieś robale
--- Kolejny post ---
dzięki za link. Widziałem już ta stronkę można nawet wybrać zestaw z taką samą puszką jak moja. tylko te foty sam nie wiem jakieś za ładneaż sie wierzyć nie chce że to z tak zwykłego szkiełka jak ta sigma
![]()