Wiem że sporo osób czekało na ten codec,najnowsza wersja z sierpnia z obsługą 5D Mk III
Download: Microsoft Camera Codec Pack - Microsoft Download Center - Download Details
Wiem że sporo osób czekało na ten codec,najnowsza wersja z sierpnia z obsługą 5D Mk III
Download: Microsoft Camera Codec Pack - Microsoft Download Center - Download Details
Eos 20D,5D,Eos 30 bez "D" i troche dodatków....
http://www.maxmodels.pl/juras.html
Dzięki.
the silence is deafening
O co chodzi w skrócie z tą "umową serwisową Microsoftu" należy ja zaakceptować w celu zainstalowania codeka?
A możesz zainstalować nie akceptując???
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Nie mogę zainstalować, wyskakuje że nie może zapisać klucza rejestru i mam się skontaktować...
Ernest Hemingway i Irvin Penn:
Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?
Właśnie chodzi o to że nie da się zainstalować codeka bez akceptacji "umowy serwisowej microsoftu" która po przeczytaniu pobierznie regulaminu, jak dla mnie jest mało zrozumiała, a wiąże się z naliczaniem dodatkowych kosztów nie wiadomo za co....
...może ktoś oczytany w tego rodzaju umowach, przetłumaczył by w sktócie o co chodzi?
Ostatnio edytowane przez TomiCan ; 15-08-2012 o 09:34
Ostatnio edytowane przez dziobolek ; 15-08-2012 o 11:20
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Racja następnym razem trzy razy się zastanowię zanim zapytam o taka błahostkę