Pokaż wyniki od 1 do 10 z 292

Wątek: Wielki Format - fotografowanie i technika.

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie Odp: Wielki Format - fotografowanie i technika.

Cos mi sie widzi, ze zaczyna powstawac szkelet do nowego dzialu poswieconego analogowi i wtedy co z tytulowym Canon -Board? Jak wlasciciel i adminowie zapatruja sie nato. Czy to forum jest az tak dobrze zorganizowane aby wchlaniac i pozwalac sie rozwijac tematom nie stanowiacym zadnej konkurencji dla Canon'a ale w zasadzie dalece rozniacym sie od podstawowego szkeletu forum? Chcialbym aby tak bylo. W roznorodnosci - kontrolowanej jest sila wielu platform na stronach www.
    Baryt? Na zwyklych plastikach tez swietnie printy wychodza, jezeli ktos kto to robi ma pojecie jak to robic. Oczywiscie baryt to samo slowo brzmi troche magicznie. Dla kogos, kto chce zeby tak je slyszec. Uproszczajac sprawe to w gruncie rzeczy PP w digitalu z zalozenia jest bardzo podobne do procedury zwiazanej z wykonaniem bardzo dobrej odbitki. Przewaga cyfry polega na tym, ze kazda operacje mozemy najpierw wyprobowac aby moc ja cofnac w dowolnym momencie. Zwlasza wtedy gdy caly PP rozlozymy na warstwy. W prawdziwej ciemni trzeba naprawde posiadac bardzo duza wiedze aby uniknac ciaglych powtorzen aby znalezc optymalny sposob do szybkiego przejscia do wykonania koncowego printu. I na pewno chcialbym to umiec robic. I takze dobrze durkowac na plujce i pigmentami.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Wielki Format - fotografowanie i technika.

Cytat Zamieszczone przez trumil9 Zobacz posta
    Cos mi sie widzi, ze zaczyna powstawac szkelet do nowego dzialu poswieconego analogowi i wtedy co z tytulowym Canon -Board? Jak wlasciciel i adminowie zapatruja sie nato. Czy to forum jest az tak dobrze zorganizowane aby wchlaniac i pozwalac sie rozwijac tematom nie stanowiacym zadnej konkurencji dla Canon'a ale w zasadzie dalece rozniacym sie od podstawowego szkeletu forum? Chcialbym aby tak bylo. W roznorodnosci - kontrolowanej jest sila wielu platform na stronach www.
    Wszystko zależy od użytkowników. Jak będą chętni na rozwijanie takich tematów to na pewno sprawa zostanie poważnie rozważona.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów