Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Strona z szablonami portfolio a własna nazwa domeny. Pytanie

Domyślnie Odp: Strona z szablonami portfolio a własna nazwa domeny. Pytanie

na wordpress.com możesz zarejestrować własną domenę (nazwę strony) za 18USD rocznie. Hosting (czyli utrzymanie domeny) masz gratis. Serwery działają szybko i stabilnie.
    Wystarczy założyć "bloga" na darmowym wordpress.com, wybrać szablon (mnóstwo ciekawych, darmowych) i wypełnić treścią. Później uczynić (czyli zapłacić te 18 USD rocznie) wybraną nazwę bloga własną domeną (o ile nazwa jest wolna).
    Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Ciekawa propozycja ale tam chyba pojawiają się reklamy i nie ma polskiej domeny... pl

reklam nie ma, być może jest tylko .com (przypuszczałbym, że jednak możliwe będzie .pl)
    ...pozostaje ovh.pl lub nazwa.pl lub home.pl i instalacja własnej strony... zawsze można się wesprzeć automatycznie instalowanym silnikiem joomla lub wordpress oraz gotowymi szablonami stron.
    Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Cytat Zamieszczone przez migawkanatalia Zobacz posta
    Zastanawiam się nad założeniem portfolio w internecie. Czy jest możliwość aby po stworzeniu takiej strony mój adres zawierał tylko nazwę mojej domeny (wcześniej takową wykupiłam)? Po prostu nie chcę aby adres mojej strony wyglądał tak: http://www.mojanazwadomeny.nazwastro...lonamistron.pl. Jest szansa aby adres wyglądał tak: www.mojanazwadomeny.pl?
    Będę wdzięczna za proste rozjaśnienie problemu Dziękuje!
    Polecam serwis PHOTERIA - Photography portfolio - photeria - create a portfolio for an artist, photographer or model - mozna tam stworzyc wlasne portfolio oraz podpiac wlasna domene tak wiec wyglad jest dosc profesjonalny. Dodatkowo mozna dowolnie edytowac wyglad stworzonego portfolio.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez migawkanatalia Zobacz posta
    Zastanawiam się nad założeniem portfolio w internecie. Czy jest możliwość aby po stworzeniu takiej strony mój adres zawierał tylko nazwę mojej domeny (wcześniej takową wykupiłam)? Po prostu nie chcę aby adres mojej strony wyglądał tak: http://www.mojanazwadomeny.nazwastro...lonamistron.pl. Jest szansa aby adres wyglądał tak: www.mojanazwadomeny.pl?
    Będę wdzięczna za proste rozjaśnienie problemu Dziękuje!
    Polecam serwis PHOTERIA - http://photeria.net - mozna tam stworzyc wlasne portfolio oraz podpiac wlasna domene tak wiec wyglad jest dosc profesjonalny. Dodatkowo mozna dowolnie edytowac wyglad stworzonego portfolio.

Cześć,

webhost.pl ma jeszcze ciekawą ofertę. Ostatnio kupowałem u nich hosting dla znajomego. Nie ma limitu transferu rocznego co jest ważne oraz domena gratis w najtańszym wariancie.

pozdrawiam,
    Daniel

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów