Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Strona z szablonami portfolio a własna nazwa domeny. Pytanie

Mieszany widok

Domyślnie Strona z szablonami portfolio a własna nazwa domeny. Pytanie

Zastanawiam się nad założeniem portfolio w internecie. Czy jest możliwość aby po stworzeniu takiej strony mój adres zawierał tylko nazwę mojej domeny (wcześniej takową wykupiłam)? Po prostu nie chcę aby adres mojej strony wyglądał tak: http://www.mojanazwadomeny.nazwastro...lonamistron.pl. Jest szansa aby adres wyglądał tak: www.mojanazwadomeny.pl?
    Będę wdzięczna za proste rozjaśnienie problemu Dziękuje!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Strona z szablonami portfolio a własna nazwa domeny. Pytanie

Ja kupiłem domenę na Masternet.pl i tam w opcjach jest możliwość dodania przekierowania. Jedynym minusem jest to, że po wpisaniu np. Domena.pl uruchomi się Twoja strona i w oknie adresu będzie domena.xxxxx.pl Jak masz jakieś dokładniejsze pytania to pisz.

Myślałam nad szablonami oferowanymi przez iportfolio.pl Ale czy jest możliwość aby mój adres nie zawierał nazwy iportfolio.pl?

Moja znajoma ma portfolio właśnie w serwisie IPORTFOLIO
    Nie ma żadnego problemu z przekierowaniem adresu strony z końcówką .iportfolio na własną domenę
    Wyżej wspomniana strona : Olga Zachwieja - Fotografia

O, jak miło A gdzie można znaleźć "instrukcję", jak wykonać przekierowanie?

Cytat Zamieszczone przez migawkanatalia Zobacz posta
    O, jak miło A gdzie można znaleźć "instrukcję", jak wykonać przekierowanie?
    jeśli chodzi o iportfolio wskazówki dostaniesz na email - oczywiście jak już się zarejestrujesz i zapłacić (przekierowanie jest tylko w koncie za odpłatnością) no i jeszcze będzie trzeba coś tam w panelu zmienić. Przede wszystkim trzeba będzie u ciebie w DNS domeny dodać wpis (rekord A lub CNAME - w zależności od rozwiązań portalu) - ale to będzie opisane w ów wskazówkach.

a po za tym opcji jest wiele
    7D, 24-105L, 24LII, 50/1.4, 580EXII, ...mayby soon 135L or something with MACRO

A czy ktoś z Was widział strony utworzone przy pomocy kreatora WWW na home pl?

Coś już napisał Awatar meg83
    Miasto
    Kraków

a nie lepiej instalnąć np joomlę i szukać jakiejś darmowej templatki którą można łatwo przerobić?

Sama już nie wiem... ale ten kreator na home pl wygląda całkiem całkiem...

Chyba lepiej sie z kims dogadac i zalozyc strone szwagier zajmuje sie stronami skontaktuj sie z nim i powiedz ze jestes ode mnie zapewne bedzie jakas dobra oferta a jesli chodzi o sam adres www to przy zakladanej stronie sama musisz go wykupic Np na stronie Domeny.pl - Zarejestruj Domeny, Certyfikaty SSL, Strony WWW Domeny za darmo sprawdzasz czy wybrany adres jest dostepny i wykupujesz jesli chodzi o koncowke .pl to chyba koszt 9.99zl za rok takze same koszta nie sa duze

Jesli cie interesuje oferta szwagra to zapraszam jego strona: Goldweb Strony internetowe Stargard Szczeciński, Szczecin, Goleniów, Nowogard - Studio zajmujące się projektowaniem stron internetowych, sklepy internetowe, portale internetowe, strony www, projektowanie grafiki, media interaktywne, logotypy, reklama
    5D, 5DmkII, 16 f/2.8(fisheye) , 50 f/1.4 , 85 f/1.8 , 17-40 f/4L , 24-105 f/4L , 135 f/2 , 70-200 f/2.8 ISmkII, 400 f/5.6L , LENSBABY COMPOSER , 2xEX580II

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów