Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Canon 24-70L na gwarancji, za ile sprzedawać ?

Mieszany widok

Bywalec Awatar welury
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Canon 24-70L na gwarancji, za ile sprzedawać ?

Myśle o sprzedaniu Canona 24-70L. Jest jeszcze na gwarancji do 20 października. Stan obiektywu jest idealny, mało używany, nie ma zadnych sladow uzywania, jest jak nowy.
    Jest: rachunek z krakowskiego salonu, pudełko z papierami i wszystko co dostałem w sklepie, czyli pełny komplet. Mam dylemat jaka wystawić cenę, ze względu na to, ze wyszedł model II, a w sklepach model I jest dużo droższy niż przed pojawieniem się modelu II (zreszta za 9 tys.). Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
    Pozdrawiam

Domyślnie Odp: Canon 24-70L na gwarancji, za ile sprzedawać ?

Cytat Zamieszczone przez welury Zobacz posta
    Myśle o sprzedaniu Canona 24-70L. Jest jeszcze na gwarancji do 20 października. Stan obiektywu jest idealny, mało używany, nie ma zadnych sladow uzywania, jest jak nowy.
    Jest: rachunek z krakowskiego salonu, pudełko z papierami i wszystko co dostałem w sklepie, czyli pełny komplet. Mam dylemat jaka wystawić cenę, ze względu na to, ze wyszedł model II, a w sklepach model I jest dużo droższy niż przed pojawieniem się modelu II (zreszta za 9 tys.). Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

A czemu sprzedajesz?

Co do ceny. Jeżeli na allegro to wystaw od 1zł z opcją cena minimalna. Zanim jeszcze aukcja
    się zakończy dostaniesz sporo propozycji na maila. Tak na marginesie - niedawno poszedł
    używany na gwarancji za prawie 5 tys.

Bywalec Awatar welury
    Miasto
    Kraków

Powodem sprzedaży jest pilna potrzeba finansowa, obiektyw jest świetny i żal się rozstawac.
    Pozdrawiam

pytanie jest jakieś nierozsądne - pytasz potencjalnych kupujących za ile chcesz sprzedać za darmo oddaj odpowiadam Ci

Bywalec Awatar welury
    Miasto
    Kraków

Ja chciałem dowiedzieć się co sadzą osoby znające się na rzeczy, a nie chętni do zakupu, bo to by było chyba dziwne.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

wystaw za 6 k "kup teraz" i napisz w opisie ze cena do negocjacji i czekasz na oferty
    potem je rozważysz
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 04-08-2012 o 16:43
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Dopiero zaczyna Awatar TomiCan
    Miasto
    Opole

Szkoda że nie napisałeś tego postu kilka dni temu, właśnie szukałem takiego obiektywu. Pierwszej wersji, przynajmniej w mojej szeroko pojętej okolicy, nowej sztuki w sklepie nie znalazłem. Kupiłem używany bez gwarancji w idealnym stanie za 4,1tyś. Myślę że za 5 sprzedasz, czy szybko to nie wiem.

Coś już napisał

A nie prościej sprzedać obiektyw na aukcji tylko ze cene startową ustalasz na 4,4 tysiąca i jak ci zalezy na czasie dajesz 3 albo 5 dni licytacje
    Brak ;(

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

I pomyśleć, że swój nowy egzemplarz 2 lata temu kupiłem za 4050 . Gdybym teraz chciał sprzedać, niewiele bym stracił, jak nie zyskał . Ach te ceny.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

No niestety troszkę to nie fair, dla kogoś kto teraz zaczyna kompletować nie dość, że drożej to jeszcze używki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów