Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 70

Wątek: plastiki oraz słodycze....

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    ....Janusz Body wkladasz mi w usta poglad, ze Olek jest naj. Mi tylko sie "wydaje, ze jest najciekawsza propozycja". Mam nadzieje, ze dokonywales w przeszlosc rozbioru logicznrgo zdan?!?
    Czesc.Ch.
    Jest taka technika propagandowa - zarzucać innym to co się robi samemu - trudno się przed tym bronić. Zarzuciłeś mi kłamstwo, dziecinade itp. Twoje posty są pełne złośliwych uwag w stylu "to nie boli" albo jak ta powyżej.

Mi tylko sie "wydaje, ze jest najciekawsza propozycja" - to w koncu jest naj... czy nie jest naj...

Zupełnie nie mam ochoty prowadzić dyskusji na tym poziomie. Próbowałem cały czas, pomio Twoich ataków, przedstawiać argumenty. Ty usiłujesz się odwołać do mojego poziomu umysłowego.

U mnie trafiasz na liste ignorowanych - jest taka opcja.

EOT

Początki nałogu

Domyślnie

Slaba psychika Januszu. Tym bardziej, ze w zaden sposob nie chcialem Cie urazic, a przylapalem tylko na manipulacji.
    Czesc.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Juz ty tak nie wylapuj mianipulacji, bo sam robisz dokladnie to samo... Manipulujesz jak sie da i odwracasz ciagle kota ogonem a wlasciwy temat rozmowy zasypujesz roznymi bzdurami omijajac jak sie da glowny watek.

Ciezko sie z Toba rozmawia...
    ...

Coś już napisał Awatar Robin
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Ach Robinie, czy musze tlumaczyc zawsze proste sprawy?! Kupujemy wiele rzeczy, ktorych wcale nie pragniemy a kupic i tak musimy. Dla mnie to jest samochod, telefon, ubiory i syfra.
    Zastanawiało mnie tylko, skoro tak pogardliwie określasz cyfrę to po co w takim razie tak się katujesz? Zarabiać można w dowolny sposób, innych hobby też od groma, nie męcz sie chomsky
    5D| 350D+BG-E3| S15-30| T28-75| C85|
    Fotki tutaj: flickr.com/photos/robinfoto i tutaj: plfoto
    "Tylko kisielem spłynie prawda" - ruchoporu.org

Dopiero zaczyna Awatar Maciek_DDA
    Miasto
    Aberdeen

Domyślnie

IMHO moj 20D BARDZO wiernie oddaje rzeczywistosc. Kolory nie sa nasycone jak w 'mydelkach' - mam porownanie, bo przesiadlem sie na 20D z powershoota a80. W nim rzczywiscie kolory sa cieple, 'przesadzone'
    Ogladajac pierwsze foty z 20D przyznam sie ze bylem mocno rozczarowany
    (przyzwyczjenie z a 80), ze te kolory szare jakies takie, malo soczyste , ale po spojrzeniu poza obiektywem na fotografowane pagorki doszedlem do bardzo odkrywczego wniosku, ze moj 20D nie poprawia rzeczywistosci... Ze to wlasnie TAK WYGLADA...

Przez chwile mialem wrazenie ze nie wypowiadam sie we wlasciwym watku... tresc postow dosc daleko odbiega od tematu i pierwszego postu Ale po przeczytaniu poczatku uznalem ze moja wypowiedz nawiazuje do tezy postawionej w pierwszym poscie
    pozdrawiam
    M

PS Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem EF 50 1.8 Fajny jest
    Ostatnio edytowane przez Maciek_DDA ; 08-02-2006 o 00:44
    20d

Początki nałogu

Domyślnie

Robinie- bede sie meczyl. niestety.
    Kuchatku- rozumiem, dla Ciebie to bzdury, pozwolisz mam na to inne okreslenie.
    To wolne forum panowie i wolny kraj przyzwyczajajcie sie powoli do mysli, ze sa na swiecie rozne poglady, takze te odmienne od Waszych. to sie nazywa ... na jak? Tolerancja?
    Nigdy nie urazilo mnie gdy kto napisal, ze Samsung robi kiepskie mikrofalowki ( mam taka) i nie rozumiem postawy ludzi, ktorzy obrazaja sie gdy im kto kawalek plastiku skrytykuje. A od kilku miesiecy obserwuje takie zjawisko. Ciezko sie rozmawia o tak glupiutkich przeciez sprawach. Co za emocje?
    Napiszcie kiedys w hydeparku jak sobie radzicie z rzeczywistymi problemami zyciowymi, ktorych przeciez nie brakuje.
    Czesc.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Wlasnie o tym pisze... Zamiast sie skupic na temacie wyciagasz znowu jakies tolerancje i jak to masz prawo do wolnosci, co napisales, czego nie napisales, co inni napisali, jak powinni to rozumiec... Eee... Szkoda czasu, EOT.
    ...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

chomsky - zdarzylo Ci sie w jakiejs dyskusji popelnic argument rzeczowy? tzn. pokazac cos rzeczywistego, a nie epatowac wyssanymi z palca pogladami, ktorych nie jestes nawet w stanie uzasadnic rzeczowo...

ja z forum CB nie kojarze. ale moze mnie oswiecisz...

mala uwaga: "moim zdaniem" a "tak jest" to dwa rozne sformulowania. nie idzie Ci ich odroznianie
    www albo tez flickr

Początki nałogu

Domyślnie

No widzisz Akustyku-" wyssane z palca"- dziekuje za takie okreslenie, dlaczego z palca? Dlaczego nie wyssane z wlasnych doswiadczen? Mysle, ze warto by kiedys podyskutowac w hydeparku, bo tu nie miejsce.
    Czesc.Ch.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Dżizas. Skończcie ta dyskusje. Znacie takie powiedzenie, że "o gustach sie nie dyskutuje" ? Chomskiemu nie podobają się zdjęcia z Canona a podobają z Olka, koniec kropka. Żeby nie wracać do drażniącego przykładu J.R posłuże sie inną metaforą. Chomsky lubi grzybową a nie lubi pomidorowej i co będziecie go przekonywać, że jednak pomidorowa jest lepsza ? Nie. I to samo ze zdjęciami z wyżej wymienionych aparatów.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów