Szkiełka nigdy dosyć - chętnie pogadam , pouczę się![]()
Szkiełka nigdy dosyć - chętnie pogadam , pouczę się![]()
Gdybym także mógł przybyć - bardzo chętnie porozmawiam - dowiem się o szkle przy szkle :-) Może jakis kozak wyznaczy terminarz.
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Może taki mały wstęp do świąt czyli 20 XII ( sobota ) godziny wczesnowieczorne czyli 16-18 miejsce lokal do uzgodnienia, ale najlepiej coś na wałach...
Ostatnio edytowane przez piotrek72t ; 09-12-2008 o 11:16
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Witam wszystkich
Więc kiedy co i jak? Także chciałbym porozmawiać "o szkle przy szkle" i przy okazji poznać kilka nowych osób i dowiedzieć się czegoś nowego. Jakiś termin?
Hejka.A ja chętnie powłóczyłbym się z kimś bardziej doświadczonym ode mnie,bo nie ma to jak cos podejrzeć i pogadać, paluchem pokazaćPozdrawiam
Tez jestem za terminem. A nawet za cyklicznymi spotkaniami.
Wy chyba czekacie na czlowieka ktory powie ... 24 stycznia brama cafe 12:05.
Poweidzialem wiec, bawcie sie dobrze, przyjdzcie, napijcie sie kawki pomacajcie sobie sprzecik nawzajem i spacerkiem na waly.
A może 24.01 na 13.oo do Polic do Skarbu - http://skarb.police.pl/ - pewnie już tam wielu z Was było ale może większą grupą?
>> Canon-FOTO-Klub <<
Police, jak najbardziej, tyle że ta sobota mi nie pasuje, wolał bym niedzielę o podobnej godzinie.
Nie wiem, nie znam się, robię jak potrafię... (30D+ coś tam...)
Zwiedzanie jest tylko w soboty od 13 niestety - a jak iść w nieznane to lepiej z przewodnikiem. Więc jak jest ktoś chętny - bo ja już nawet kierowce umówiłem więc wziąłbym więcej szkła.
>> Canon-FOTO-Klub <<