Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: panowie z Ż

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Jac- pewnie, ze slyszalem, troche gloryfikuje te analogi, miewaly i one swoje humorki. Jednak jakosc wszelkiej materii byla lepsiejsza nizli dzis i to nie tylko w fotografii.
    no jasne ze dzisjaj wlasciwie wszystkie firmy tna koszty produkcj, co chwila sie slyszy ze jakies partie sprzetu sa wycofywane z rynku, no ale co mozna zrobic, raczej niewiele. znowu odcinanie sie od nowosci tez nie jest dobre (ja nie mowie ze wszytko co nowe jest lepsze od starego, nawet tak nie mysle) bo zdarzaja sie produkty bijace na glowe swoich poprzednikow...
    Kazdy mniej wiecej wie czego oczekuje i na co go stac... Jedni wybiora cyfre inni analoga kazdy wybor jest tak samo dobry jak i zly zarazem...

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Kami- jesli sie kto uczy to chwala mu. Czesc jednak pstryka te tysiace z glupoty lub zwyklego niechlujstwa umyslowego lub by zachwycic publike dlugoscia i szybkoscia serii zdjec. Takie machismo.
    jeszcze mozna powiedziec ze czesc pstryka bo lubi i nie mysli o fotografi jako o sztuce, procesie tworzenia itd.. tylko o rejestracji wsponien nawet tych balkonowych... nie mozna ludziom tego zabronic... trzeba im tylko powiedziec ze nic procz wspomnien te zdjecia nie przekazuja kropka

Dopiero zaczyna Awatar Maciek_DDA
    Miasto
    Aberdeen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    nic procz wspomnien te zdjecia nie przekazuja kropka
    wedlug mnie to bardzo duzo
    20d

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciek_DDA
    wedlug mnie to bardzo duzo
    no i bedzie mnie tu lapal za slowka , no wiadomo, ze wspomnienie to jest bardzo duza ale tylko dla kilku osob, pokazujac te zdjecia na forach, galeriach itd. inni ludzie w nich nic nie zobacza, ot co kropka ;-)

Dopiero zaczyna Awatar Maciek_DDA
    Miasto
    Aberdeen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    no i bedzie mnie tu lapal za slowka
    :wink:
    20d

Dopiero zaczyna
    Miasto
    wwa

Domyślnie zdjecia z rozbioru