Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: panowie z Ż

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Heh, Amerykę odkrył
    Powiedz mi jeszcze jak to zrobiłeś? Grucha?
    Jak grucha toż to przecież proste jak świński ogon
    A ja czyszcze swabem+plyn Hama ... tez proste

Dopiero zaczyna Awatar KLOSZ
    Miasto
    Łódź / Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A ja czyszcze swabem+plyn Hama ... tez proste
    Oooo, gratuluje! I nie masz jut tego malowniczego paprocha, ktory wyszedl na wspolnie robionych zdjeciach przy Torwarze? :> ;-)

Pozdrawiam
    Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

To nie dobrze dla serwisowanych jak serwis jest jeden - bo o szkodliwości monopoli i braku konkurencji - wiedzą wszyscy.W przypadku inkryminowanego serwisu też tak jest...Z punktu widzenia producenta -serwis to kosztowna sprawa -nie każdą prywatną firmę stać na kupno wyposażenia by dostać się na listę.A wiadomo - otwarcie drugiego -to wojna cenowa.Chętni biorą pod uwagę też potencjalny rynek - i wydaje mi się że gwałtowne zainteresowanie w ostatnich czasach fotografią za sprawą cyfry - zaowocuje konkurencją.Po prostu - przestajemy być postrzegani jako marginalny rynek.Ja to np dostrzegam w obniżce cen tegoż serwisu i lepszym podejściu do klienta.Ale - też - chyba obniżce jakości związanej z nawałem roboty: jakość powoli zamienia im się w JAKOŚ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KLOSZ
    Oooo, gratuluje! I nie masz jut tego malowniczego paprocha, ktory wyszedl na wspolnie robionych zdjeciach przy Torwarze? :> ;-)

Tego samego dnia ktorego pokazales te zdjeca siadlem do stolu i sie pozbylem paprocha i plamek . Ale dwa swaby poszly .

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    Heh, Amerykę odkrył
    Powiedz mi jeszcze jak to zrobiłeś? Grucha?
    Jak grucha toż to przecież proste jak świński ogon
    Nie grucha:-) Najpiersz podmuchałem kompresorem(specjalny nie syfiący-pracuję w labie i mam takie nie brudzące dmuchadełko):-). Później Izopropanol na wacik i delikatnie po filterku przed matrycą. A trudniejsze brudy załatwiłem przyciętą na wymiar matrycy gumką do mazania:-) Pewnie brzmi dziwnie, ale najważniejsze że działa. Kupiłem używanego 10D z bardzo, ale naprawdę bardzo zasyfioną matrycą. Teraz już jest czyściutko. Fakt, Ameryki nie odkryłem, ale jak na mój pierwszy raz nie jest źle.:-) Pozdrawiam

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów