Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: panowie z Ż

Dopiero zaczyna Awatar apart
    Miasto
    Ostrowiec Św.

Domyślnie

Polska jest za małym krajem na 2 serwisy... jeszcze koszty związene z utrzymaniem serwisu (szkolenia itp.) nie są małe i najważniejsze przecież Canon się nie psuje

Uzależniony

Domyślnie

Z ciekawosci ile servisow maja Niemcy? Koszty zwiazane z utrzymaniem .... jesli firma juz jest servisem to autoryzacja podniesie prestiz, zwiekszy ilosc klientow ... . Byc moze na zytniej prezesem jest jakis koles prezesa canona i wtedy sprawa jest jasna jak slonce

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Nie wiem jak Niemcy.. Szwajcaria ma dwa (+ trzeci CPS) - ale chyba głównie ze względów językowych (niemiecki/francuski).

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie żytnia? kieliszek dla zdrowotności czasem

Nie mam złych doświadczeń z Żytnią, ale zastanawiam się właśnie czy poziom obsługi nie zależy od klasy sprzętu jak im się przyniesie. Kilkakrotnie odwiedzałem ich z moim służbowym 1Ds i zawsze byli mili i uczynni, chciałby sie przekonać jak by to było z moim pryatnym 10d?????
    A co do cen/kosztów - sam bym mniej nie brał. Koszty utrzymania firmy i pracowników w Polsce są ogromne, a kto za to płaci???? MY!!!!
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    Nie mam złych doświadczeń z Żytnią, ale zastanawiam się właśnie czy poziom obsługi nie zależy od klasy sprzętu jak im się przyniesie. Kilkakrotnie odwiedzałem ich z moim służbowym 1Ds i zawsze byli mili i uczynni, chciałby sie przekonać jak by to było z moim pryatnym 10d?????
    Zwróciłem już kiedyś na to uwagę, w jednym wątku Duty opisywał jak przyszedł do serwisu z 2x1DMKII i workiem L-ek. Wpuścili go chyba nawet na zaplecze i regulowali przy nim. O tu mniej więcej: http://canon-board.info/showpost.php...4&postcount=67

Dopiero zaczyna
    Miasto
    wwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ciekawe w jakim aparacie?
    np w 1D,1D MarkII,1Ds lub 1DsMarkII w Nikonie z tego co pamiątam to chyba tez są dwa!!

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    Ja byłem u nich ze starą 50 (body, nie 50 f1,8 ) i obsługa była ok. Naprawa (pogwarancyjna) w ciągu 2 dni.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Popieram rękodzielnictwo:-) Ja też nie dałem zarobić panon na Ż... i sam wyczyściłem sobie matrycę. Może to nic wielkiego, ale jestem z siebie dumny:-) Oj jaki ja zdolny jestem...i parę zeta w kieszeni zostało:-)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikczemnik
    Popieram rękodzielnictwo:-) Ja też nie dałem zarobić panon na Ż... i sam wyczyściłem sobie matrycę. Może to nic wielkiego, ale jestem z siebie dumny:-) Oj jaki ja zdolny jestem...i parę zeta w kieszeni zostało:-)
    Heh, Amerykę odkrył
    Powiedz mi jeszcze jak to zrobiłeś? Grucha?
    Jak grucha toż to przecież proste jak świński ogon

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dobra rada
    np w 1D,1D MarkII,1Ds lub 1DsMarkII w Nikonie z tego co pamiątam to chyba tez są dwa!!
    ale ja do pierwszego postu odpowiadalem :-), tylko ze muflon mnie uprzedzil i wyszlo jak bym do niego pisal...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów