To są "zwykłe" blikiZamieszczone przez mmsza
![]()
swietne zdjecia i kimaty ..gratulejszyn
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
@kwiatas - reallly nice!
@iczek - jak dla mnie za dużo postaci (niepotrzebne np. dwa zdjęcia, z czego jedno to kadr drugiego) chyba jednak lepiej zdecydować się na jedno, pan z piłą najlepiej oddany podczas pracy (i to chyba by wystarczyło), b. dobrze wg mnie oddałeś specyfikę pracy spawaczy (dwie postacie+pierwsze z trzeciej serii).
Martwe el. 6-9 super.
I najważniejsze - na ostatniej focie (po plenerze - coffe heaven) za mała GO, za maaała!!!
EDIT: udany plener!
Dzieki za uwagi rysiaczek, ale to nie portfolio tylko relacja z pleneru.Zamieszczone przez rysiaczek
Ot - misz masz...
i do innych - to nie sa zdjecia do oceny.
To sa zdjecia z pleneru, a jak pamietacie juz wspomnialem, ze na plenerze nie robie sie dobrych zdjec
Ale gratuluje kolegom.
Zdjecie grupow?
Prosze bardzo:
i dodatkowy portret:
Ostatnio edytowane przez iczek ; 05-02-2006 o 16:48
a identyfikatory to gdzie??Zamieszczone przez iczek
![]()
![]()
No to who is who:Zamieszczone przez iczek
Górny rząd (stojący):
pierwszy od lewej mój przyjaciel Maciek Maciakowski (ksywka macmac, nikoniarz, ale super facet!), rząd dolny (na klęczkach):
drugi od lewej Piotr Biegaj (ksywka iczek, super facet, wierzcie na słowo), trzeci od lewej, lub od prawej, wsio ryba, ja sam we własnej osobie, piewszy od prawej Tomek (ksywka tomalxx).
Reszty koleżanek i kolegów nie poznałem z racji mrozu :wink:
Proszę się dopisywać!
Ostatnio edytowane przez Jurek Plieth ; 05-02-2006 o 21:37
dazz- biała kurtka po prawej, nice 2 meet UZamieszczone przez Jurek Plieth
Obok Ciebie Jurku - Piotr Kwiatkowski alias kwiatas - milo![]()
a gdzie zdjęcie grupowe? Chciałem coś do niego podrzucić![]()
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...