Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: problem z EOS Utility 5d mark III

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: problem z EOS Utility 5d mark III

Ja się nie denerwuje bo nie mam czym tylko ładnie ci wszystko napisałem tak jak chciałeś swoich tez. Nikt tak nie powiedzial i źle rozumiesz. Jacek_73 a masz wogóle port usb 3.0 żeby czytnik podpiąć na usb 3.0 bo jakbyś miał to napewno byś z tego korzystał i czytnik zakupił tym bardziej jak ktoś posiada karty 60 MB/s. To tak samo jak mieć sata3 na płycie głównej, a używać dysku na sata2 jeszcze ssd, które są dużo droższe od sata3 gdzie różnica jest duża w transferze bo 2 razy to wtedy jest niewykorzystanie dysku jego transferu a chyba każdy chce mieć szybki dysk i wpełni go wykorzystywać. Becekpl też się z tym pewnie nie zgodzisz. Jacek_73 dobrze ze korzystasz z czytnika i nie masz takich problemow jak becekpl, ktory ma problem ze wszystkim z tego wynika i wszystko chcialby miec na tacy podane bo samemu nie umie katalogu stworzyc czy podpiac. Najlepiej bezprzewodowo ściągaj bo po co podpinać i czas sekundowy na to tracić a tak apropo kiedyś czytałem że jest testowana technologia WirelessHD bez kabli, więc becekpl czytaj nowości. Becekpl chyba codziennie zgrywa zdjęcia skoro ma takie problemy tylko że inni takich nie mają. W pracy też ci sie nie chce nic tworzyć i tak dalej tylko na gotowe czekasz ciekawe. Jak becekpl chciał dowodów więc je dostał bo nie wiedzial że taka może być różnica bo z technologiami jest na bakier, wiec moze teraz juz wie na czym polega usb 2.0 od usb 3.0 bo troche przespal. Becekpl to musisz jeszcze pare ladnych lat poczekac jak beda roboty chodzic po ulicy wtedy bedziesz w swoim żywiole bo sobie zaprogramujesz i wszystko ci zrobi i poda tak jak ty chcesz będziesz miał wtedy swoją prostote.
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 24-07-2012 o 21:14

Uprawnienia umieszczania postów