Strona 7 z 57 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 570

Wątek: Canon EOS M

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie Odp: Canon EOS M

O lampie

Canon Speedlite 90EX - pierwsza lampa nowego systemu bezlusterkowców - Światło - błyskowe - Swiatobrazu.pl

Pasuje i działa master ze wszystkimi EOSami, tyle że nie wiem czy chodzi o podczerwień jak ST-E2 czy o radio jak w 600EX-RT ale chyba tylko jak kukułka master w 7D, brak w nazwie -RT swiadczy ze nie ma radio - co ja gadam za dużo dobrego by było. Za to fajna alternatywa do ST-E2. Z drugiej strony chinskie ST-E2 sie obraca a ta lampa już nie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Trzeba będzie kupić dwa, czarny do krótkich...

EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Następny aparat fotograficzny który w znacznym stopniu przyczyni się do robienia jeszcze mniejszej ilości fajnych, przemyślanych zdjęć.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Mnie bardzo podoba się ten aparacik. Dobrze, że Canon w końcu ma bezlusterkowca, jak dla mnie to super podręczny sprzęt. Czekam jeszcze na jakiś szeroki kąt...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Jedna rzecz mnie mocno niepokoi - gdzie do cholery jest direct print button?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Trzeba będzie kupić dwa, czarny do krótkich...

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    W sumie biorąc pod uwagę cenę telasów to taka zatyczka to drobiazg .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Następny aparat fotograficzny który w znacznym stopniu przyczyni się do robienia jeszcze mniejszej ilości fajnych, przemyślanych zdjęć.
    Jak bym sobie kupił taki to pewnie w końcu bym się odzwyczaił od robienia zdjęć skutecznie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Na ale jak podepniesz jakiś EF zoom to cała zabawa z małymi wymiarami M przestaje mieć sens.
    Praktycznie tylko obiektywy M typu naleśnik się nadają.
    Już założenie przejściówki + EF prime jest wątpliwe jako mały, drugi, zastępczy itd.

jp
    E tam, świetny przecież będzie zestaw: ów EOS M + adapter + 100-400 f/4-5.6L, kadrujemy oczywiście z LCD w pozycji zoombi na wyciągniętych rękach. Albo dajmy na to, na bogato, EOS M + 1200mm f/5.6L. w końcu pełna funkcjonalność jest...

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Na dosyć już zatłoczony rynek bezlusterkowców wkracza nasza ulubiona marka z aparatem, który niczym nie zachwyca.
    Nie znam ani jednego powodu, dla którego miałbym ten aparat nabyć, tym bardziej, że - poza ceną - niczym nie oszałamia.
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Na dosyć już zatłoczony rynek bezlusterkowców wkracza nasza ulubiona marka z aparatem, który niczym nie zachwyca.
    Nie znam ani jednego powodu, dla którego miałbym ten aparat nabyć, tym bardziej, że - poza ceną - niczym nie oszałamia.
    Ale co miałby niby robić? Ja tą premierę traktuję jako początek, aparat klasy NEX3/5, czy Olki E-PL.
    Jedyne co mi się nie podoba jak na razie, to AF (z filmików na YT wygląda to jak AF w kompaktach Canona...) no i oczywiście (ale do tego Canon nas ostatnio zdążył przyzwyczaić) cena z kosmosu.

Może za 2-3 latka to będzie całkiem fajny system. Na razie ciśnienia żadnego nie czuję.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 7 z 57 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów