Strona 43 z 57 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 570

Wątek: Canon EOS M

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon EOS M

Wstawiajcie Panowie jakieś fotki, zwłaszcza z 22/2

Zdecydowałem dać szansę bezlusterkowcowi ze stajni Canona. Mam jednak pewne minimalne oczekiwania:
    - EVF,
    - dual pixel AF,
    - korpus niewiele większy od obecnego (jeśli w ogóle) czyli bez wbudowanej lampy raczej.
    Pewnie parę innych rzeczy bym jeszcze chciał, ale wiem, że od Canona zbyt wiele nie można oczekiwać...
    Ciekaw jestem czy się doczekam...

P.S. Zdaję sobie sprawę, że za taki korpus Canon zażąda mniej więcej jak za 70d
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 19-08-2013 o 11:21

Bywalec Awatar mnocon
    Miasto
    Slask

Zastanawiam sie ile w takim aparaciku wytrzyma migawka

Wysłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 4
    Canon | 1D X | 40d | EOS M | 24-70 2.8 L II | 50 1.4 | 85 1.8 | 430 EXII | 600 EX RT | XH A1 |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez mnocon Zobacz posta
    Zastanawiam sie ile w takim aparaciku wytrzyma migawka

Wysłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 4
    prawdopodobnie wzorem serii xxxd obliczona jest na ok. 50 tys.

Inna rzecz, że w bezlusterkowcu powinna być też elektroniczna, bo to stwarza zupełnie nowe możliwości nieosiągalne dla lustrzanek. Ale umówmy się, że u Canona przyjdzie nam na to jeszcze poooooczeeeeekać....

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez mnocon Zobacz posta
    Ja kupielm w euro rtv za 2300 zl kit eos m, 22 mm, adapter i lampa
    Rany, w którym Euro była taka promocja? Jest aktualnie w podobnej cenie ale bez lampy.
    EOS od lat dziewięćdziesiątych...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez MaciekSK Zobacz posta
    Rany, w którym Euro była taka promocja? Jest aktualnie w podobnej cenie ale bez lampy.
    To i tak jest bardzo drogo. Ale skoro chcesz tyle zapłacić, to dostaniesz od ręki w proclub.pl.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    prawdopodobnie wzorem serii xxxd obliczona jest na ok. 50 tys.

Inna rzecz, że w bezlusterkowcu powinna być też elektroniczna, bo to stwarza zupełnie nowe możliwości nieosiągalne dla lustrzanek. Ale umówmy się, że u Canona przyjdzie nam na to jeszcze poooooczeeeeekać....
    Częściowo jest elektroniczna ale bodaj zamykanie jest mechaniczne - póki co nie ma chyba jeszcze dopracowanej technologii umożliwiającej jednoczesne zamknięcie wszystkich pikseli.
    Podejrzewam że trwałość tej migawki jest zupełnie inna niż w dslr bo jest to dużo mniej rozbudowany mechanizm.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Cytat Zamieszczone przez MaciekSK Zobacz posta
    Kup zestaw za 1700 i sprowadź z HK przejściówkę i 22/2. Cena wyjdzie taka sama lub trochę niższa.
    Ostatnio edytowane przez sv ; 21-08-2013 o 14:23

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    To i tak jest bardzo drogo. Ale skoro chcesz tyle zapłacić, to dostaniesz od ręki w proclub.pl.
    Nie, no oczywiście, że wolałbym mniej ale w PL raczej poniżej tego magicznego 2349 nie kupie takiego zestawu dlatego zdziwiła mnie cena podana z Euro. Śledzę te ceny i ani razu nie natrafiłem na taką cenę za zestaw z lampą akurat w Euro . Dzięki za info o ProClub. Poczekam, może jeszcze będzie jakaś promocja, żeby uszczknąć coś z ceny a jak nie to spróbuję znaleźć kogoś w UK albo USA celem oszczędności. Wiem, wiem, one czasami są pozorne

Początki nałogu Awatar Adam71
    Miasto
    Pruszków

Promocja to jest teraz ale Fuji . Gartisz szkiełko o wartości 2000 zł. I niech Canon coś takiego zrobi ...

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Kup zestaw za 1700 i sprowadź z HK przejściówkę i 22/2. Cena wyjdzie taka sama lub trochę niższa.
    Jest to jakieś wyjście tylko kit 18-55 do niczego mi nie jest potrzebny, jak już to wolałbym z 11-22 ale takich zestawów nie ma u nas. Ale to już takie dyrdymały...

Strona 43 z 57 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów