Również byłem o krok od kupna. Ale... Canon wprawdzie wchodzi na rynek z tym aparatem 2-3 lata później niż powinien, to jednak zmarnował te 2 lata. Mógł wyciągnać doświadczenia z tego, co pokazali konkurenci i co zweryfikował rynek.
Szkoda, bo będe musiał rozbudowywac równiez "szklarnię" innego systemu.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Jak śmiecie nie kupić i w dodatku jeszcze o tym informować zdrową tkankę foruma? Przecież to canon, który lada ruski dzień pojawi się na półkach...i może on tam jakieś plusy ujemne ma...
![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A ja poczekam - może mniej niż dwa lata - aż pojawi się mniej wykastrowany model. Inny bagnet mnie odstręcza - że tak powiem - prakseologicznieZasadniczo - hardware EOS M jest bezapelacyjnie dwa plus dobry.
Więc tym bardziej poczekam - może go odkastrują w FW?
EOS - conditio sine Kwanon...
Zajrzałem na Ceneo i zatkało mnie: cena EOS M zaczyna się od 3 300 PLN.
Lubię naszą przemiłą firmę, ale ostatnio chyba z polityką cenową lekko przesadza.
![]()
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Niestety ale Nex 6 zjada go na sniadanie mowie to ja jarzabek ktory od lat zaslepiony kupuje canona wynalazki.
Moze nie bylo
The Mirrorless Party - YouTube
Oj, było. I to chyba dwa razy.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Zjada go matryca. Zjada go trybami video 1920/50P - canon pewnie to dolozy w swoich aparatach za 10 lat