U jednego z polskich "Professional Imaging Partner"
Chad Soriano PhotoBlog: Canon EOS M Video Test - EOS M widziany oczami filmowca...
EOS - conditio sine Kwanon...
tymczasem w swiecie rownoleglym...
Olympus M.Zuiko Digital 17 mm f/1.8 - Optyczne.pl
trzecia mala, lekka stalka w okolicach tej ogniskowej (obok nalesnika 17/2.8 i zaj* optycznie Panaslonika 20/1.7). nie zdziwilbym sie, gdyby wszystkie 3 do kupy byly tansze niz nowy 35/2 IS![]()
New Olympus 17mm f/1.8 officially released! Costs $499 (or 499/549 Euro).
Szczerze mówiąc bardziej mnie interesuje kiedy M-ka stanieje i jakie to robi filmy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
co do filmów to masz link do YT gdzie widać jak to wygląda
Dla mnie cena jest odpowiednia, czekam tylko az gdzies w londynie trafie na niego na półce i uda mi się podskoczyć ze szkłem EF w celu jakiegoś testu jak mi to osobiście leżey.
Jednak uważam że jest to fajna opcja, 5D lezy w domu bo ciężki na całodniowe wyprawy po mieście a taki lekki pizdryk z 22mm i 85 w torbie jako portret to idealna opcja mi się wydaje
Na tym filmie to nic nie widać.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem czy było:
The Mirrorless Party
Punktualność jest grzecznością królów!
A EOS M rzeczywiście ma w sobie coś majestatycznego - dostojny AF: Olympus OM-D EM-5 vs Canon EOS M Auto Focus Comparison | CanonWatch CanonWatch. Jeśli do tego dodać, że zdalna obsługa przez USB została ograniczona do selekcji i ściągania poszczególnych zdjęć, to IMHO, ten "król" jest nagi.
Szkoda - miejsce miał u mnie w kieszeni...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...