Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: europassat ???

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar romero
    Miasto
    Łask

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    ...w jakim sklepie? po skapiec.pl i ceneo.pl nie ma taniej niz 409 pln! daj namiary

pozdrawiam
    Proszę bardzo
    www.foto-net.pl

Wysyłają ekspresowo. Kupowałem u nich Sigme 18-125. Dostarczyli w mniej niż 24 godziny

pozdrawiam
    romero
    D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
    300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie re: kupilem na gieldzie w stodole

... na stole lezy pudelko z c350d + kit + pretec (ten szybszy) 1gb - wynegocjowalem do 3000pln (odpowiednio 2750 + 250 wiecej nie dalo rady) + za tydzien c50/1.8 dostane za 350pln :rolleyes:

tak wiec za wszystko bedzie 3350pln - mysle, ze to uczciwa cena jak za komplet

teraz (od wieczora) testy - mam nadzieje, ze bedzie ok :rolleyes:

nie podaje jeszcze u kogo aby nie zapeszac - jak sprawdze to przekaze opinie

EDIT: jak na razie wszystko gra, co do body,szkla i karty, jutro po wgraniu softu przerzuce fotki na compa i sprawdzimy, dalej nie wyjawiam zrodla - nie zapeszam jeszcze

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 06-02-2006 o 01:09
    z pozdrowieniami "69"

Domyślnie

... reasumujac: sprzet (dla przypomnienia c350d+KIT+karte 1GB pretec 80x) kupilem w niedziele na gieldzie w stodole w firmie z Lodzi FOTO - MIL.

Teraz moje pytanie: po krotkich testach i zgraniu nastepnie fotek na compa wydaje sie byc wszystko w porzadku ale:
    1. jak moge sprawdzic sprzet bardziej doglebnie?
    2. jak mam sprawdzic czy jest to produkt na rynek UE czy rebel z USA/AZJI i jakie (jesli tak jest) ma to konsekwencje?

Bede wdzieczny za porady / sugestie.

Umowilem sie na niedziele na zakup dodatkowego szkla - 50/1.8 za 350pln.
    Wiec jesli jest cos nie tak ze sprzetem to moze uda mnie sie jeszcze cos zrobic z tym ... tematem.

Jedynie z "problemow" to to, ze przy skrecaniu szkla i dochodzeniu do 18 jest opor / z wiekszym oporem sie skreca ... ale objaw ten mija z czasem (byl znacznie wiekszy na poczatku niz teraz).

Dodam, iz polska instrukcje mam / zabrano mi tylko europejska, ale gdy sciagam pliki z aparatu w oknie softowym pojawiaja sie slowa REBEL i KISS. Czy to standard czy mam sprzet z USA?

Pozdrawiam.
    z pozdrowieniami "69"

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Na obudowie pisze albo 350D albo Kiss albo Rebel XT... jak sprawdzic "doglebnie" hmmm wyjac obiektyw i paluchami pogrzebac A tak serio to porobic pare fotek i zobaczyc czy robi fotki.
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo
    Na obudowie pisze albo 350D albo Kiss albo Rebel XT... jak sprawdzic "doglebnie" hmmm wyjac obiektyw i paluchami pogrzebac A tak serio to porobic pare fotek i zobaczyc czy robi fotki.
    ... he, he, he sam sie z siebie usmialem jak to przeczytalem teraz a nie o 2 nad ranem.

Oczywiscie mam C350d najprawdopodobniej z niemiec.

Zdjecia robi ok, bukiet kwiatow ma ostrosc na tych kwiatach, na ktorych ja lapalem z wyraznie zaznaczona glebia ostrosci.
    Zdjecia seryjne dzialaja / przelaczanie AF z automatycznego na pojedyncze i nie wiem juz nawet co tam posprawdzalem.
    Cwicze sie z manualem.

... a z tym pogrzebaniem chodzilo mnie o jakies konkretne rzeczy, ktore nalezaloby zrobic (zdjecia / ekspozycje) aby przetestowac szklo i system.

... wiec szczesliwy zakanczam watek.

Dziekuja wszystkim za swoje trzy grosze podrawiam i "zmieniam podpis".
    z pozdrowieniami "69"

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    2. jak mam sprawdzic czy jest to produkt na rynek UE czy rebel z USA/AZJI i jakie (jesli tak jest) ma to konsekwencje?

Uprawnienia umieszczania postów