Więcej żółcielców na tym forum jak Canonierów![]()
Więcej żółcielców na tym forum jak Canonierów![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja też mam kolege nikoniaża ale póki co narazie na WIEWIÓRY poluje sam moze to faktycznie błąd![]()
300D+bp+kit\sigma70-300APO DG\2x1G scanDisc\statyw\wężyk sam\polar hoya\
Cichy a tą przynętą może być tylko NIKONIARZ ? Próbowałeś pentaksowcem , minolciarzem , soniakiem , hpekiem , no namem czy też drugim canonowcem ?
http://canon-board.info/showthread.p...ight=wiewiorka
Jak widac przyneta moze byc tez canon![]()
Nawet wiewióry wolą Canona :-)Zamieszczone przez storm
Coronado ma lepsze przynęty niż Cichy :-) :-) :-)
Ja dorzuce moją fotkeNie było nikoniarza na przynete dlatego taka słaba jakość
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
gratuluje pozytywnej tworczosci
Are you brave enough?
To ja konsekwentnie wszelkie zaczatki wojenek systemowych - ZAMYKAM.
Darujcie sobie panowie, naprawde. Niezaleznie od poczucia humoru - tego typu teksciki o uztkownikach innych marek nie sa ani miłe, ani mile widziane na tym forum i ja osobiscie mam zdecydowanie DOSC wysmiewania sie z Nikoniarzy - nazwijcie to sobie brakiem poczucia humoru ale poki Hazan mnie nie powstrzyma to bede tepil taki poziom i styl (kierunek? ) "dowcipow".
Niewazne czym robisz, wazne jak, wiec fanatykom dziekujemy. A jak bedziesz Cichy kontynuowal to ci sie podpis zmieni- tekst "zacznij myslec jak mezczyzna" jest na granicy kultury... mimo okraszenia go smileyami.
Przyneta moze byc dowolna lampa blyskowa.
A na temat tylko dodam - w warszawskich lazienkach do focenia wiewiorek trzeba ciastek/orzechow/popcornu i szerokiego szkla bo same paskudy podchodza i jedza z reki - nie trzeba asysty ani tele, chyba ze asysta chce miec portret wspolny z wiewiorka.