Nie zamarzła , tylko trzeba było posiedzieć z rodziną .Zamieszczone przez kami74
Plener traktowałem rozpoznawczo , więc rewelacji nie będzie . Przyciśnijcie Bebopa , powinno być ciekawie .
Nie zamarzła , tylko trzeba było posiedzieć z rodziną .Zamieszczone przez kami74
Plener traktowałem rozpoznawczo , więc rewelacji nie będzie . Przyciśnijcie Bebopa , powinno być ciekawie .
Nie no co ty on po malibu jestZamieszczone przez pantomas
/edit/ Co nie przeszkadza żeby wrzucił fajne fotki
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
ciekawie tylko czemu żeby je wrzucić musiałem się napić![]()
gra i buczy bebop
sugerujesz średniość-mierność mojej L'ki ;-)Zamieszczone przez marcingreen
już wiem, czemu się tak kręciłeś koło mnie pod pozorem rozmowy, trzeba se było nabić licznik w 20D biednym zmarzniętym bebopemZamieszczone przez marcingreen
co do reszty: 7-8-9 fajne szczegóły i kadry. reszta też ok. gdzie ten (7) Unbreakable złapałeś? umknął mi. na tym cmentarzu jest sporo fajnych detali, zdecydowanie wracam tam na wiosnę z mocnym postanowieniem koloru.
i już wiem czemu Tamrona nie kupiłem: mało kolorowe fotki ;-) chociaż może do serca wziął sobie "biały" plener.
a tak na poważnie: na tych szerszych ujęciach przydało by się więcej kontrastu i bieli. bo szaro smutno. tylko nieba nie przepal ;-)
Ostatnio edytowane przez bebop ; 06-02-2006 o 09:43
gra i buczy bebop
ee, no coś ty; chętnie bym się nawet nią pobawiłZamieszczone przez bebop
-
ale widać na tym zdjęciu, że IS słabo działa na 1/2 i dłużej sekundy :wink:
a to że mnie akurat fociłeś to dobrze wiedziałem, bo słychać było jak Ci IS piszczy
ee, też nie; chciałem sprawdzić czy nie masz w plecaku NikonaZamieszczone przez bebop
nie powiem 8)Zamieszczone przez bebop
pokaże na wiosne...
tzn chciałeś powiedzieć wracaMY, czyż nie??Zamieszczone przez bebop
hmmm, nigdy nie wiem kiedy jest dobrze :-?Zamieszczone przez bebop
może to wynika z tego, że operuję na notebukowskim LCD czy tam TFT
BTW, nie jestem za dobry w szopowanie...
Czekam aż mnie w końcu Bonk nauczy:grin:
poruszenie maksymalne, chwiałem się jakoś w zaspie po kolana ze statywem.Zamieszczone przez marcingreen
gra i buczy bebop