Strona 19 z 20 PierwszyPierwszy ... 917181920 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 192

Wątek: Olympus OMD E-5

Dopiero zaczyna Awatar pire
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Olympus OMD E-5

Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez pire Zobacz posta
    Tak sobie brykam, dla kurażu
    Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    To nocnik tez nosisz?
    Cytat Zamieszczone przez pire Zobacz posta
    Z ręką w nocniku to bym żadnego sprzętu nie tykał, ale to Ja
    Powtarzam pytanie: A na coś merytorycznego Was stać, czy dalej będzie tylko bezsilne bla, bla bla?
    To naprawdę staje się nudne i dzecinne

PS
    Mam nadzieję, że moderator w odpowiedni sposób zareaguje na tą formę trollingu ... nieprawdaż Panie Moderatorze?
    Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 21-02-2014 o 16:04

Taaaak, ogory, nocniki, to bardzo merytoryczne. Nudne, to jest to co ty wypisujesz na wszystkich mozliwych forach fotograficznych. Moze bym nawet czasem rzucil okiem na produkty Olympusa, ale niestety kojarza mi sie tylko z twoim belkotem.... szkoda.

Dopiero zaczyna Awatar pire
    Miasto
    Warszawa

Oj, jaki Ty biedny, trafiony własnym rykoszetem, mamie też już naskarżyłeś na złych panów na forum ?

Jak już pisał kolega powyżej, to nie o to chodzi że m4/3 jest be, problem że nie dopuszczasz myśli że innymi aparatami można również robić zdjęcia, rynek jest szeroki, wszystko ma swoje plusy i minusy, każdy wybór to wiele składowych, to nie jest tak, że wchodzisz do sklepu i mówisz: aparat fotograficzny proszę, a miły pan wyciąga Olka D5 (przecież inne to tylko aparaty, a Olek to aparat fotograficzny). Śmieszny jesteś w tej zaciekłej walce ze wszystkimi "innymi" na wszystkich forach, jakie znam.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez koniecpolska Zobacz posta
    Powtarzam pytanie: A na coś merytorycznego Was stać, czy dalej będzie tylko bezsilne bla, bla bla?

PS
    Mam nadzieję, że moderator w odpowiedni sposób zareaguje na tą formę trollingu ... nieprawdaż Panie Moderatorze?
    Zanim zaczniesz wołać o pomoc zacznij od siebie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Qrwa mac. Czlowiek chce poczytac o omd a tu kolejną wojna systemowa. Ręce opadają

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez koniecpolska Zobacz posta
    Merytorycznie się nie da, bo albo nie czytasz postów albo ich nie rozumiesz w związku z tym prowadzenie dyskusji nawet na minimalnym poziomie jest niemożliwe. Dlaczego bezsilne? ja jestem ostatnio zadowolony, nawet bardzo zadowolony (a bywało różnie) ze swojego systemu, robię zdjęcia i gęba mi się śmieje. A tak wracając do zdjęć, takiej jakości jak prezentowane w tym wątku to robi kompakt mojej żony, nie jestem zdziwiony bo wielkość (a raczej małość) matrycy podobna.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    A tak wracając do zdjęć, takiej jakości jak prezentowane w tym wątku to robi kompakt mojej żony, nie jestem zdziwiony bo wielkość (a raczej małość) matrycy podobna.
    Chętnie zobaczę zdjęcia z tego kompakta ...

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Chętnie zobaczę zdjęcia z tego kompakta ...
    Wystarczy popatrzec na zdjecia z: Fuji x10, x20, Sony rx100, rx100II, ze o Fuji x100 x100s nie wspomne, bo beda lepsze.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    Wystarczy popatrzec na zdjecia z: Fuji x10, x20, Sony rx100, rx100II, ze o Fuji x100 x100s nie wspomne, bo beda lepsze.
    Czytam ten wątek, ale jakoś się nie przekonałem do olka
    Dla rozładowania atmostefy - stare Audi i stary aparacik kompaktowy (... może tzw. hybrydowy), który nie chce się zepsuć Fujifilm FinePix S6500fd

Ostatnio edytowane przez RobertON ; 22-02-2014 o 18:49

Strona 19 z 20 PierwszyPierwszy ... 917181920 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów