Pokaż wyniki od 21 do 30 z 192

Wątek: Olympus OMD E-5

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Koraf, ze tak zapytam. Jak ma się sprawa uchwyty? Kolega ma małe dłonie, ale boi się, że aparat wyleci mu z dłoni?

Jak wyglądają uszczelnienia?

Planujesz zakupić jakiś zoom? Zauważyłem, że zoomy są stosunkowo ciemne w dodatku nie szczelne. Podany panas jest drogi, ale jakościowo całkiem ok.

No i ostatnie pytanko, jak wyglada sprawa podpinania szkieł panasa do Olka i odwrotnie. jakiś Ff Bf ?

Odnośnie samego aparatu sam jestem ciekaw czy zastąpiłby zwykle lustro? Pod względem szybkości byłoby cacy.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Myślę, że kolega martwi się na wyrost, uchwyt jest bardzo fajnie wyprofilowany, z antypoślizgowego tworzywa. Jeżeli w dużych dłoniach dobrze się go trzyma to w małych powinno być tylko lepiej.
    Zawsze (do 10 dni) w razie gdy się mu nie spodoba może zwrócić, ale zapewniam nie zrobi tego :grin:.

Uszczelnienia-na kartę SD nie ma gumki ale jest coś w rodzaju profili, które są szczelne. Pod akumulator jest gumka. Na optyczne.pl lub DP w teście widać to
    dobrze.
    Nie planuję jak na razie zoom, właśnie z tego powodu, że są ciemne.
    Panas 25/1.4 jest drogi ale optycznie bardzo dobry, co do FF/BF jest idealnie sprawdziłem i się sam dziwię, że można zrobić jednak małe szkła (olek, panas) bez tych problemów.
    Nie wiem czy olek omd zastąpi lustro, dla mnie na pewno nie, choćby z powodu większej GO.
    Natomiast olek jest idealny do street photo, wszędzie tam gdzie trzeba coś szybko sfocić w trudnych warunkach (bez rozstawiania statywu) i na wszelkie wypady w góry, w podróży, itp, gdzie ciężar odgrywa znaczącą rolę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    kiedy jakieś fotki?
    Na początku sierpnia wybieram się na urlop, więc po urlopie, no chyba, że uda się coś wcześniej :wink:. Zajrzyj parę postów wyżej do linka z testów fatmana na końcu testów są zdjęcia ze ślubu.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 16-07-2012 o 20:16 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów