Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: [marcinstanczak] Kilka portretów ode mnie ; )

Widok wątkowy

mk
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Świercz Zobacz posta
    Co to za argument, że miałeś 1.2 to robiłeś na 1.2, w mk2 masz iso podejrzewam to koło 100tysięcy to czemu na nim nie robiłeś ? Przecież masz
    Zgadzam się z Bangi co do przepaleń na 1, w 2 coś fajnego się dzieje ale znowu głębia nie do końca mi pasuje, 3 nie ogarniam bo to raczej nie jest typowy portret z sesji tylko dokument a widzę, że robisz co innego + krzywy kadr, 4 bardzo fajna głębia, mina dziewczyny jakaś dziwna, ja bym próbował zrobić tło np tylko takie jak w lewym górnym rogu, ten domek troche psuje odbiór tego i skadrowałbym w dół bardziej albo po prostu się odsunął,5 znowu mina, bardzo wąsko przez co dla mnie nic ta fota nie mówi,6 ten motyw 40 lat temu by mógł przejść, 7 nie otwiera mi się, 8 fajne tło, dziwnie skadrowane, przepalone i jakby te cienie na policzkach, 9 wydaję się najlepsze gdyby nie te poucinane kończyny i jakaś blenda by się przydała na brodę, 10 przepalone strasznie, 11 i 12 dziwne, na 11 fajne tło gdyby tylko nie te "ostre" gałązki po prawej natomiast 12 nie mówi mi nic podobnie jak fota 5
    Jeśli nie jesteś "pewien uśmiechu" modelki to niech ona się nie uśmiecha, spróbuj może jakieś inne emocje wywołać

Nie bardzo rozumiem czemu komentujesz stare zdjęcia sprzed roku ale dzięki za opinię

Więc kolejne do oceny, kolejne centralnie, kolejne złeee ale lubię je! ; )
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 10-01-2024 o 20:53

Uprawnienia umieszczania postów