Jeśli nie bedzie sygnału niema takiego numeru... to pewnie powiedza że pomyłka.. I tak zmieniłem soft wiec gwarancja poszła sie przejść..Zamieszczone przez Błajo
Jeśli nie bedzie sygnału niema takiego numeru... to pewnie powiedza że pomyłka.. I tak zmieniłem soft wiec gwarancja poszła sie przejść..Zamieszczone przez Błajo
z FotoRimex miałem raz do czynienia. Gdy przeszukiwałem przed świętami net pod względem cen za puszki, trafiłem na ich podstronę "Giełda".Zamieszczone przez JaroKacz
http://fotorimex.pl/gielda.php
Zadzwoniłem do nich, gdy zobaczyłem 1DMkIIN w cenie "komisowej" 12,3 tys. vs. z fakturą 14,2 tys. W rozmowie mi powiedzieli, że pomimo ceny komisowej to sprzęt nowy z gwar., ale bez f-ry i trzeba na niego czekać 2-3 tyg. Jeżeli mi to nie przeszkadza to mogą go dla mnie załatwić. No to wysłałem im e-mail, z namiarami na siebie i oczywiście z chęcią poczekania. Zapadła cisza. Po 2 tyg. wszedłem ponownie na ich stronie i... widzę to co teraz![]()
Zadzwoniłem do nich i oczywiście "nic nie widziałem nic nie słyszałem".![]()
Odpuściłem sobie ich, ale zadra już została i na pewno z nimi nie będę miał już nic wspólnego.
Swoją drogą ciekawy mają układ cen, szczególnie tam, gdzie cena komisowa jest taka sama lub niewiele niższa od ceny za sprzęt z fakturą![]()
Ostatnio edytowane przez p13ka ; 16-02-2006 o 10:01
Czyżby naciągacze?
20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580