Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: tanie 20d

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo
    To zadzwon do tej JG i powiedz, ze Ci sie sie zespul Ciekawe jak zareaguja...
    Jeśli nie bedzie sygnału niema takiego numeru... to pewnie powiedza że pomyłka.. I tak zmieniłem soft wiec gwarancja poszła sie przejść..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroKacz
    W styczniu 2006 r. na Allegro kupiłem u użytkownika FotoRimex 20D+kit+2Gb (...)
    z FotoRimex miałem raz do czynienia. Gdy przeszukiwałem przed świętami net pod względem cen za puszki, trafiłem na ich podstronę "Giełda".
    http://fotorimex.pl/gielda.php
    Zadzwoniłem do nich, gdy zobaczyłem 1DMkIIN w cenie "komisowej" 12,3 tys. vs. z fakturą 14,2 tys. W rozmowie mi powiedzieli, że pomimo ceny komisowej to sprzęt nowy z gwar., ale bez f-ry i trzeba na niego czekać 2-3 tyg. Jeżeli mi to nie przeszkadza to mogą go dla mnie załatwić. No to wysłałem im e-mail, z namiarami na siebie i oczywiście z chęcią poczekania. Zapadła cisza. Po 2 tyg. wszedłem ponownie na ich stronie i... widzę to co teraz
    Zadzwoniłem do nich i oczywiście "nic nie widziałem nic nie słyszałem".
    Odpuściłem sobie ich, ale zadra już została i na pewno z nimi nie będę miał już nic wspólnego.

Swoją drogą ciekawy mają układ cen, szczególnie tam, gdzie cena komisowa jest taka sama lub niewiele niższa od ceny za sprzęt z fakturą
    Ostatnio edytowane przez p13ka ; 16-02-2006 o 10:01

Bywalec Awatar Hipek

Domyślnie

Czyżby naciągacze?
    20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów