Prawdę powiedziawszy wygooglałem to po stadionie futbolowym Colorado School of Mines a nie po browarze :-)
Prawdę powiedziawszy wygooglałem to po stadionie futbolowym Colorado School of Mines a nie po browarze :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
W prawym górnym rogu widać na budynku kawałek logo marki Coors (białe litery na czerwonym tle). Prawdopodobnie jest to też drugie kluczowe hasło, które zasugerował pan.kolega.
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
Trafiony zatopiony. Jest wielki browar zlocistego napoju Coors Molson (te biale budynki u gory) i Colorado School of Mines w Golden, Colorado. Kawalek logo widac I MINES na boisku.
MacGyver zadaje!
mines, stadium, football
jeśli ktoś wiedział że to "MINES"
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
MINES i Coors. Coors mozna rozpoznac jesli ktos widzial logo.
Skad MacGyver wiedzial, ze MINES a nie np. MARINES albo CANINES to trzeba jego zapytac. W kazdym razie jak wpisuje mines w Google od razu wyskakuje Colorado School of Mines, Golden, Colorado.
Miedzy tym browarem a stadionami miesci sie co najmniej 7 ulic, chociaz wyglada blizej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jeszcze moglo byc SUNSHINES, NINES, MACHINES, FEMININES jako dobrze nazwy dla futbolistow.
Chyba mozna sie zorientowac po owalu biezni, ze jesli nazwa jest na srodku to musi byc krotkie slowo. No i kawalek M albo N albo H widac.
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 13-07-2012 o 15:49 Powód: Automerged Doublepost
Przed "N" widać pionowy słupek litery, więc w grę wchodziło tylko "H", "I", "M" oraz "N". "I" nijak mi tu nie pasowało, "H" też nie bardzo :-)
Szkołę potraktowałem jako punkt zaczepienia, bo gdyby była to nazwa własna ligowej drużyny było by raczej "Miners".W kazdym razie jak wpisuje mines w Google od razu wyskakuje Colorado School of Mines, Golden, Colorado.