Wychodzi mi na to, że w sumie nie odważyłem się krzyknąć: król jest nagi! Ale ktoś mnie nakieruje, gdzie się wpatrywać i szukać tego świństwa.
PS. Widocznie mam beznadziejny monitor.
Wychodzi mi na to, że w sumie nie odważyłem się krzyknąć: król jest nagi! Ale ktoś mnie nakieruje, gdzie się wpatrywać i szukać tego świństwa.
PS. Widocznie mam beznadziejny monitor.
Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.
Może spróbuj mniej wyostrzać, bądź też zastosować maskowanie? Bo rozumiem że chodzi Ci o niejednolity gradient na zdjęciu które podałeś?
[Swoją drogą ja musiałem się bardzo przyglądać żeby tam cokolwiek zobaczyć, w związku z czym:
a) mogłem sobie wyobrazić, @up "król jest nagi";
b) to po prostu normalne, rób zdjęcia i nie zastanawiaj się zbyt wiele? Oglądasz wyświetlacz pod różnymi kątami żeby doszukać się mankamentów na zdjęciu?
c) Zastosuj się do wskazówek kolegi *R00maka
Jeszcze pytanie czy w oknie PS'a przez zapisaniem ten sam obrazek wygląda prawidłowo i nie budzi zastrzeżeń, a po zapisie otwierany w przeglądarce graficznej już budzi?
Ostatnio edytowane przez FRNeK ; 13-07-2012 o 01:17 Powód: Składnia...
20D &
C18-55, C50/1.8, C70-200/2.8L
Sorry ale co nazywasz swinstwem ? Czy przejscie koloru zoltego w odcien zieleni, czy odnoze tego robala i rozowe costam ?
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Przyznam, że dłuuuugo się wpatrywałem zanim świństwo ujrzałem - chyba chodzi o plamę barwną na zółtym tle w lewym górnym rogu ? Jeśli pomyliłem kolor sorki ale faceci są daltonistami![]()