Gdyby byłą taka możliwość (a jest :-) i moglibyście zaprojektować własną klawiaturę do obsługi Lightrooma to jak by ona wyglądała? Oczywiście nie chodzi mi o magiczny przycisk np "Super ostrość" tylko o zestaw i układ przycisków poprawiających ergonomie użytkowania.
W mojej głowie powoli powstaje wizja takiego urządzenia ale jako, że użytkownikiem LR jestem od niedawna to nie mam jeszcze swoich przyzwyczajeń i chciałbym poprosić o pomoc bardziej doświadczonych użytkowników. Równocześnie w domowym zaciszu powstaje również prototyp takiego urządzenia. Powstaje wolno ponieważ jestem zupełnym laikiem w budowaniu układów scalonych i muszę uczyć się wszystkiego od podstaw. Zdaje sobie sprawę, że rzuciłem się na głęboką wodę ale co tam :-)
Próbowałem przejrzeć też rozwiązania jakie są na rynku nim RPGkeys ale cena do mnie nie przemawia. Swoją drogą 490$ za zestaw niecałych 60 klawiszy to gruba przesada :-)
Chętnie przyjmę wszystkie przemyślenia, rysunki jak i luźnie wizje. Nie musi to byś manipulator w formie klawiatury. Wszystkie pomysły dozwolone. Zapraszam do dyskusji.