Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: MKII zalany piwem :/ - temat znany ale ten nieco inny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaroz Zobacz posta
    a to istotna informacja o której nie wspomniałeś. ja natomiast jasno powiedziałem, że "z polskim piekiełkiem nie mam nic wspólnego". nie dało ci to do myślenia? Tak więc w porównaniu z Tobą (gdzie nie zaznaczyłeś strony po której się udzielałeś) poeta jaroz określił precyzyjnie. wymagało to tylko przeczytania ze zrozumieniem.
    Jak dla mnie to powiedział dosyć jasno. Wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem i uwzględniając kontekst, choćby tego, że była to jasna odpowiedź na Twój post
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Jak dla mnie to powiedział dosyć jasno. Wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem i uwzględniając kontekst, choćby tego, że była to jasna odpowiedź na Twój post
    Gdzie Ty widzisz tu jasność i precyzje?
    Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Kolega się orientuje bardziej niż Ci się wydaje.
    Klient miał z tym duży problem i sprawa skończyła się w sądzie (naszą wygraną).
    Rozebrać Ci to na drobne? Proszę
    wersja 1. Klient (w domyśle) firmy ubezpieczeniowej miał problem i sprawa skończyła się naszą wygraną (czytaj firmy ubezpieczeniowej). wersja ta jest bardziej prawdopodobna od wersji 2: Klient (adwokata) miał problem z firmą ubezpieczeniową, której tez był klientem, ale sprawa zakończyła się naszą (adwokata i klienta) wygraną.

Przyznajesz w dalszym ciągu, że jest to czytelne i logiczne? swe myśli należy formułować precyzyjnie, a Goomis zapewne wróżką jest i wie co MC napisał. Tym bardziej, że do jasności wypowiedzi daleko.

Uprawnienia umieszczania postów