Z pierwszym zdjęciem to było tak, że tego dnia kilka razy widziałem martwe ptaki w mieście, więc postanowiłem sfotografować kilka. Jest masa zdjęć żywych ptaków więc chciałem zrobić coś odmiennego. W sumie żadnego głębszego przesłania nie planowałem.

Nie chodzi o problemy Po prostu założyłem galerie gdzie chce pokazywać zdjęcia i na podstawie komentarzy zwiększać umiejętności. Może powinienem założyć ten temat w "Naszych fotografiach" ale tam jest podział na kategorie, a ja myślałem raczej o wrzucaniu wszystkiego w jedno miejsce.

To teraz parę ślubniaków:

Właściwie to problem mam ze zdjęciami z wesela. W klubach na parkiecie robi się zdjęcia ze świetlnymi smugami i to wygląda ciekawi i efektownie, ale na wesele to nie pasuje. Przeglądając galerie fotografów ślubnych zbyt dużo takich zdjęć nie zamieszczają więc wzoru nie mam. Chciałbym żeby to jakoś lepiej wyglądało, a nie jak typowe "u cioci na imieninach" i jak na razie jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to jasny obiektyw i minimalne rozmycie tła na dłuższym czasie. Stosowny sprzęt dopiero zakupiłem i nie miałem okazji przetestować. Jak na razie moje zdjęcia weselne wyglądają tak:

Jak na drugi ślub to chyba nie jest tragicznie? Chociaż weselne zdjęcia moim zdaniem są kiepawe :/