Pokaż wyniki od 81 do 90 z 196

Wątek: Wałki na Vacie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Oczywistym jest, ze mając do zaoferowania sporadycznie kilka rzeczy nie prowadzę regularnej działalności. Sprzedaje prywatnie, jeśli szukających krwi zadowoli określenie "na czarno" to się zgadza. Zadna tajemnica. Jak wielu sprzedawców na Allegro.
    IMO to wiele wyjaśnia.

Jeśli ktoś potrzebuje sprzęt w cenie brutto mogę pomoc w zakupach poprzez zaprzyjaźniony firmę, jednak nie bedzie to potrzebne bo na dniach planuje wznowienie dzialalnosci gosp. Nie kupuje jednak bez watu o co oskarża mnie ten blog. Ot wszystko. Wątek o tej wielkiej masie klientów? Fakt, 3/4 wpisów to okolozakupowe czepialstwo paru osób...
    Przesadzasz, 3/4 wpisów to pochlebcy, reszta to kilku "czepialskich", kilku pytajacych o faktury i na koniec chyba ze trzech niezadowolonych klientów. :-)

mam nadzieje, ze zaspokoilem ciekawosc kolegi loco, możecie linczowac dalej :neutral:
    Pewnie nie tylko jego. Kto chce może Cię "linczować" / byle nie posługiwał się pomówieniami /, kto chce może też u Ciebie zamawiać nowe zabawki - po przeczytaniu tego wątku może to robić bardziej świadomie i nie zadawać niepotrzebnych pytań - no chyba, że znowu ktoś tu "posprząta" :-? .
    Bez urazy - nie dziw się zainteresowaniu twoją osobą, IMO jako TIP jesteś na forum "osobą publiczną". :smile:
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 10-07-2012 o 19:09

Uprawnienia umieszczania postów